Szagok, mint a tavasz!
Spring is here, and despite the fact that I don’t have the spring skirt situation worked out…I do have my spring fragrance situation worked out, because, HELLO! – Az időjárás megváltozása jelzi az illatváltást, én igaza van?

Side Megjegyzés: A GAP-tól vett fekete MIDI szoknya tegnap érkezett, és 100% -ban úgy nézett ki, mintha egy kultusz) voltam. Őszintén szólva, azt hiszem, az a gondolat, hogy a zsebek … zsebek fogják csinálni ezt ya!

HIRDETÉS

Visszatérek az ASAP-ra.

Vissza a parfümbe … Ez az úgynevezett Chanel Paris Riviera Eau du toilette és oooh! – Olyan jó illatú. Ha a friss citrus illatokért örülsz, azt hiszem, szereted. Elindul a fényes és határvonal éles, merész, narancssárga jegyzetekkel. Mint például, ha egy narancssárga fák napsütéses ligetén sétálsz, és egy ágot választottál, és ideális, akkor és ott, ez az, amit az első szag, mint a spritz.

Then, it transforms into a floral with orange blossom and jasmine notes before drying down into warm, sandalwood and vanilla notes. Ez könnyű, friss és tiszta, amit akartam, mert tavasszal nem akarok semmit sem viselni, tudod, mit értem?

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Szeretem, és nem viseltem.

Más hírekben … csak én vagyok, vagy Húsvét felugrott minket?! Általában azt állítaném, hogy előre tervezem a húsvéti menüpontomat, de ebben az évben azt hiszem, meg fogom tartani az alapvető mézes sonkával, kekszekkel (talán csak a premade fajta) és a pörkölt zöldségeket (spárga, brokkoli és baba) krumpli). Vagy csak egy pár egész élelmiszer fagyasztott sajt pizzák és hívja egy nap, ha ha ha! Meglátjuk.

Egy húsvéti tojást készítek a tojás vadászatára Connor’s Preschool-nál, és ez a húsvéti tojás vadászatára gondolok, amikor gyerek voltam. El Hub and I were chatting a while back and he was absolutely shocked when I told him that, when my brother and I were young, we always had Easter egg hunts inside our tiny little house. Nagyon garantálhatod, hogy a tojásokat mindig ugyanabban a helyeken rejtőzik, mint évben, mintha mindig volt néhányan a zongorában, és mögött anyám knick-knackjei a nappaliban.

Emiatt mindig csak feltételeztem, hogy minden család ugyanúgy tartotta a tojásukat. I had NO idea some families went outside on Easter morning to hunt for eggs.

HIRDETÉS

Nem tudom … valaki más családja végezte el a beltéri tojás vadászatot?!

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen