Rájöttem, hogy most mindent megteszek, hogy kétszeresen megismételjük a “7. napot” a sorozat kétszeresére, ami az, amit kapok Késő a Netflix módosított szénének megtekintéséhez. Megjegyzés az önmagának: menjen lefeküdni korábban, K-Dawg! Az alvás hiánya kimeríti a matematikai skillzét.

Sci-Fi rajongók, nézd meg a megváltozott szénat

Yeah, so this is technically the 14th edition of 14 Days of Ravishing Red, not the 13th. HOPS!

HIRDETÉS

Ezzel V-nap és minden, akartam viselni egy piros ajkát ma, de nem csak egy ajak, melynek piros, vagy piros színű, vagy egy puszta fényes. De egy piros piros.

De én is voltam a fukszia hangulatában. Körülnéztem, és nem találtam pontosan azt, amit akartam, ezért kevertem egy fukszia rúzsot semleges vörös (Bite Charm Kimchi rúzs és Cayenne rúzs, amely 18 dollár, hogy pontosan mit akarok.

Ebben a délután otthon viseltem, és most elviszem, mielőtt az edzés osztályom felé tartok. Nincs nagy Valentin napi izgalom ezeken az alkatrészek körül, mert ez egy munka / iskolai éjszaka, de El Hub, és hamarosan eljutottam a filmekhez.

Remélem, jó éjszakát, bármit is csinálsz.

HIRDETÉS

Remélem, ez a sorozat inspirált, hogy viseljen piros az ajkán? valamilyen formában vagy divatban, vagy legalábbis hamarosan vörös ajkak viselésére gondol.

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen