, hogy tudom, soha nem használtam, hogy hatalmas legyen a snackek … akkor a Trader Joe elment az életembe. Most én vagyok az a személy, aki bármilyen módon hozza az ételt a táskájában.

Tényleg 100% -ot teszek az én étkezések mellett, mivel teljesen kevésbé vagyok Hangry, amikor rágcsálók vannak, valamint hogy megpróbálom megtartani őket egészséges (nagyrészt), nem törekszenek az én mindennapi étkezési terv.

HIRDETÉS

These Honey Wheat Pretzel Sticks are my preferred snack ideal now.

I like the combo of salty as well as sweet, as well as crunchy foods are always so satisfying… Plus, they’re low-fat!

A ropogókról beszélve, gyakran adok hozzá egy maréknyi TJ-t (TJ ‘) ősi szemét, valamint nuts granola néhány görög joghurtot vagy túróba, néhány szederrel vagy eperrel együtt, valamint hozzáad egy Drizzle of Maple Syrupot.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Mmm …

De ha nincs időm, hogy tényleg leülhessek, és van egy snack, ezek az egyik juhar mázas fánk bárok fab. 20 gramm fehérje, mindegyik! Ez olyan, mint három tojás! Ezek a dolgok néhány órát hoznak.

Oh, as well as the Matcha eco-friendly Tea Greek whole Milk Yogurt is a revelation, as is the golden Oolong Tea, which tastes like…my childhood. Abszolút hozza vissza, hogy a hétvégén a háztartásommal a kínai éttermekbe menjen, valamint a kis csészékből származó forró oolong teát.

Azt is megemlítettem, hogy sokkal több fehérjét próbáltam enni? Mivel ez a szeletelt rozmaring sonka segíti ezt! Unlike making a protein powder smoothie or frying a couple eggs, nibbling on a slice or two of this doesn’t feel like a chore. Gyakran csak enni fogok enni őket a TJ ökológiai sajtos sajtjával.

(Az édesített narancssárga szeletek, a btw, az íz, mint a cukorka.)

Szintén nagyszerű, ha a hangulatban van, a 3 vetőmag csodálatos burgonya-kekszet (merítse őket a Trader Joe paradicsom-bazsalikom hummusba) vagy az apró mogyoróvaj szendvics-kekszet.

Törölem, amikor látom a kifejezést: “Az elegáns Medjool dátuma.”

Néha egy vagy két nyitott, vegye ki a gödröket, és akkor töltse ki a belsejét egy foltos mogyoróvajjal.

Még nem kellett volna az egyik fagyasztva szárított málna, mert Connor mindig befejezi a táskát, mielőtt megkapom a kezemet …

A ropogós belső borsó, valamint a Pinks & Whites cookie-k bomba, az úton.

El Hub likes the Candied Ginger (they’re a bit as well spicy for me) as well as the Black objective Figs, which absolutely taste like Fig Newtons.

Ó! Most hihetetlenül éhes vagyok!

HIRDETÉS

Melyek a preferált TJ snackjei?

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen