Soap & Glory Flake Away Body Scrub ($15)
Alligátor lábak – nem fogom őket!

Engedjék meg, hogy egy Novato hölgyet, valamint a száraz bőrét körülvevő bajnokságot, valamint a száraz bőrt …

HIRDETÉS

De mielőtt elkezdenénk, úgy érzem, figyelmeztetném. A teljes mese sokkal hosszabb, mint egy tabby, és talán itt vagyok, amíg a freakok éjszaka jönnek ki.

(A freakok éjszaka jönnek ki …)

Tehát az expeditívség érdeklődésének mértékében a szikla jegyzeteiben az epikusan száraz bőr van.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Milyen száraz és epikus?

Mint a Star Wars Trilógia epikus, különösen a fedélemen, azonban a HELLA hidratáló testcsiszolja, mint a SOAP & Glory pelyhek ($ 15) segíti a hüllős tendenciáimat.

Ez a szelíd testcsiszoló polírozó, valamint a bufferek elpusztulnak az őszibarack vetőmagporral, tengeri sóval, a cukorral, miközben egyidejűleg hidratálják a shea vajat, valamint a csodálatos mandulaolajat.

Nagyszerűen illeszkedik! – Mint a szappan és dicsőség az igazságos vaj testvaj (véletlenül, az illat hasonlóképpen emlékeztet engem Chanel Coco Mademoiselle, valamint a régi iskola megszűnt Dior Miss Cherie).

Ami a hámlasztó hatásköreit illeti, a telefon mérsékelten hívja őket. Ez nem olyan súroló, mint egy bozót, nagyobb granulátumokkal (mint a friss cukor testbolt), de teljesen eléri a területet, amikor a hangulatban vagyok valami szelíd. Használom a zuhanyban, és miután kiléptem, a lábam észrevehetően simább, és lágyabb.

A hatalmas 10.1-oz. Flake Away jar is $15 now at Soap & Glory counters, as well as likewise on the internet solely at skinstore.com, beauty.com as well as drugstore.com.

HIRDETÉS

Szappan és dicsőség pelyhese Away Body Scrub ($ 15)

Összetevők

Glicerin, nátrium-klorid, capril / kaprikus triglicerid, maris sal (tengeri só), szacharóz, gliceril-sztearát, poliszorbát 20, PEG-100 sztearát, parfüm (illat), persain (pech) vinifera (szőlő) vinifera , Butirospermum parkii (shea vaj), prunus amygdalus dulcis (édes mandula) olaj, dipropilénglikol, hexil-fahéj, limonén, butil-fenil-propional, benzil-szalicilát, linalool, bht, geraniol, alfa-izometil-ionon

Ár: $ 15 a 10.1-oz. kád
Elérhetőség: A SOAP & Glory számlálók, valamint az interneten kizárólag a Skinstore.com, a Beauty.com, valamint a DrugStore.com-on is elérhető.
Smink, valamint a szépség blog értékelése: B + (tetszik, de a súroló hatalom nem lehet hatékony, hogy elegendő legyen a súlyos, intenzív hámlasztás esetén)

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen