Megkaptam magamnak ez a kereskedő Joe Shea Butter & Coconut olajszőrmaszk, mint a vigasztaló díjat a múlt hétvégén, mert felmentem és le minden egyes folyosón és szkennelt minden polc, de nem találtam meg szeretett rózsaolaj kézi krémemet, boo-hoo! Szóval megkaptam ezt a gondolkodást: “Yay! Ez megragad engem, és Whatevs – ez csak 3,99 dollár, így ez nem a világ vége, ha nem tetszik.

Barátnő.

HIRDETÉS

Ez a maszk ugyanolyan jó, mint a Fancy-Schmancy ORIEBE, amit egy pár hónappal ezelőtt használtam a szalonban. Valójában nagyszerű, és kevesebb, mint egy latte!

Kétszer használtam, de már rettegem a napot, amikor sétálok a zuhanyba, és üres …

Ez egy mélykondicionáló maszk a száraz és / vagy sérült hajhoz, de azt hiszem, bárki keresi a nagyobb nedvességet vagy a frizz-vezérlést. Összességében a hajaim most nagyon egészségesek, de mindig extra hidratálást tudok használni, ezért akartam kipróbálni.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Használom, ha esténként zuhanyozok, öt percig hagyva (könnyedén illeszkedik a kókuszdióból), és hagyja, hogy a hajam levegője szárazon maradjon. Másnap reggel, a hajam jól néz ki, mintha egy haj kereskedelmi. Még a fényt is látom a szálakról! Rengeteg ugrál és ragyog, és ez nem-szabályozott frizzy. Nem érzi, hogy nehéz haj sisakot viselek.

Olyan jónak tűnik, hogy még egy további simítóval vagy fényes stílusú termékekkel is kihagyom.

És megemlítettem, hogy csak 4 dollár ??

Az összetevő listája úgy olvas, mint egy házi hajmaszk receptje. There’s shea butter and coconut oil (obvs), along with a whole host of other hydrating helpers, like argan oil and vitamin E, and plant extracts, too, like blackberry, sunflower seed, black current and mulberry, among others.

Ez nem szilikonmentes, ha kíváncsi voltál. Ez magában foglalja a dimetikont és az amodimetikonot, de mindketten felálltak a lista alján. Mert mit érdemes, ez nem érzi magát olyan nehéz termékmaszkok közül, amelyek tele vannak szilikonnal, és bevonják a haját egy vastag rétegben.

Ehhez él! Visszamegyek, és legalább három további csövet kapok …

HIRDETÉS

Megölte a Charm Osztályban, TJ!

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen