lány. Ha van egy dolog, az Estee Lauder jobb, mint jól, ez az illatos dolog. Illatosok. Sok felnőtt életemben – örömök, érzéki, magángyűjtemény, bronz istennő és modern múzeum miatt viseltem őket.

Olyan számos könnyű és könnyen viselhető illatuk van! Nem adnak nekem fejfájást (ami néhány esetben nehezebb illatanyagokkal történik), ne legyőzze a szobát, és amikor egy Estee Lauder illatot viselek, elkerülhetetlenül, hogy valaki megkérdez engem, vagy megjegyzést kérek róla.

HIRDETÉS

Az Estee Lauder nemrég jött ki a már csodálatos modern múzeumuk frissített verziójával. Úgy hívják, hogy a Modern Muse Le Rouge és Mmm! * Sniffs csukló * – Nem tudok eléggé eljutni.

A modern Muse Le Rouge egy gyümölcsös virág keleti – női, teljes és merész, de még mindig megközelíthető. Más szóval, nem agresszíven felkel a grillen.

Official fragrance notes include Bulgarian rose, rose centifolia firabs (a hybrid rose), raspberry, bourgeon de cassis (black currant bud), pink pepper, saffron, Madagascar vanilla, patchouli, vetiver, jasmine and magnolia.

Nem hivatalos illatjegyek közé tartozik a kifogástalan vágott fekete öltöny, amelyet a finom ékszerek, fényes vörös pedikűrök, meglepetés a rózsáknak a bejárati ajtóhoz, és az utcán három hüvelykes sarkú cipővel húzódnak az utcán.

HIRDETÉS

Az 1.7-oz. A palack itt 82 dollár, és most megtalálhatja az Estee Lauder számlálókat és az online szolgáltatást.

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen