egy boldog lány a városról.
Utolsó szombat volt a legjobb reggelt, és a vicces dolog az, hogy nem csináltam semmit, különösen a forradalmi vagy csodálatos. Csak néhány órát töltöttem olyan dolgokat, amelyek jól érzem magam. Egymás után, vissza hátra. Ez volt egy loooong idő, mivel volt egy ilyen reggel.

Tényleg csak véletlenszerű esemény volt, mert El Hub úgy döntött, hogy Connor-t vehet fel az első filmjéhez, így 10 órakor hagyta el a házat.

HIRDETÉS

Én magam maradtam a saját eszközeimhez, az első gondolatom volt: “Valószínűleg meg kell tisztítanom a fürdőszobát, majd megszervezném a kamrát, és fizessek néhány számlákat.” Thankfully, I came to my senses before it was too late and revised my plan to “EFF IT.” Ehelyett minden, amit tettem a következő három órában, valami, ami boldoggá tesz.

Szóval néhány mérföldre futottam a futópadon, Pilates videó volt, és zuhanyozott.

MONDD MI? Yup, általában néhány órát kell várnom (ahogy az izzadság a bőrömre szárad, és fokozatosan érzem magam) egy edzés után, mielőtt zuhanyozhatnék, mert általában valami megnyomja, hogy részt vegyen, mint a munka vagy az e-mailek, vagy Tisztítás valamit.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

This time, I played some Lizzo, jumped in the shower, sang, did a hair mask (GASP) and shaved. Aztán farmert raktam, egy lyukakkal rendelkező tee (sóhaj, ez az életem most) és a karika fülbevalók.

Én is robbantottam ki a frufrusaimat, megragadtam a szemöldökemet, és viaszoltam a felső ajak haját. És valójában a körmöket – mind az ujjak, mind a lábujjak! (Eszie Gel-Couture a Pre-Show Jitters-ben)

Következő, ahelyett, hogy napvédőt helyeznénk, és elfogy az ajtó, hogy egy gyors errandot futhasson, én lustán töltöttem a szemöldökemben, felhúzta a szemöldökét, és a szokásos meztelen ajakba helyezném, a Mac lánya a városról.

Én is elfojtottam egy parfüm (Byredo cigány víz, régi barátom) első korban.

Komolyan nem tudom megmagyarázni, hogy milyen fantasztikus érezte magát.

Ember, amikor az emberek azt mondják, hogy minden megváltozik, miután gyermekeid vannak, nem játszik. Nehéz, ha valaki másra van szükség. Úgy értem, nem kereskednék semmit az élet ezen szakaszában, és tudom, hogy ez felpattant, de így volt, olyan szép, hogy úgy érzem magam, mint a bébi életemből.

HIRDETÉS

Néha elkapok egy pillantást magam a hátsó nézet tükörben az autóban, és azt gondolják: “Ki a fene ez a személy?” Nem ismerem fel, kivéve minden egyszer, mint egy ideig, mint az utolsó szombat, meglátom magam, és azt hiszem, “ott vagyok! Ismerem!”

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen