Whiskers, fülcsomagok, tumpok, farok, farok, valamint a csípések mindig kapják meg a macska nő szeretete, de azt hiszem, a babok több figyelmet érdemelnek.

Ha már használja a hivatalos őrült macska női sapkáját, üdvözöljük! Valószínűleg meg fogod érteni, hogy mit beszélek, de ha nem / nem, akkor engedje meg, hogy meghosszabbítsam egy meleg fogadtatást a CCL-ek földjén!

HIRDETÉS

Másodszor, pontosan megérted, hogy a macska mancsok vannak a puha párnákkal, ugye? A zsírpárnával a középpontban körülvéve a négy bites párnák a karmai alatt? Well, in laid-back CCL convo, those are referred to as “toe beans,” as well as methinks they’re lovely.

Az őrült macska nő szomszédságának egy részhalmaza van, amely milyen típusú fogyasztott velük (munkamódszeremből!), Valamint látom, miért, mivel a lábujjak a legjobbak.

Most, hogy a fülek, tudod, a cica életének érett színpadán, a lábujjak … Nos, nem fogom hívni őket ráncok. Telefonhívom őket “tapasztalatvonalakat”. A lábujjaknak több tapasztalatvonala van, mint amennyit használtak, valamint a lábujjait nem olyan fényes, mint amikor voltak. Még mindig én vagyok? őket. Ők ők, valamint édesek, és amikor megérintem őket, a lapok árnyékot dobnak, mintha azt mondaná: “Lady, ez nem egészséges, hogy annyira legyen a lábamba. élj!”

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Szeretem a képzeletet – és ez is zajlik, így őrült macska hölgy, de nem érdekel – a fülek, mint egy kis cica (nem felel meg, amíg már egy vagy két) táplálkozás, valamint a bit toe babja a hasát.

Pontosan megkérdőjelezem, hogyan érzi magát, amikor felugrik az ölemre. Csinálja a lábujját a lágy verejtékek érzését a karcos farmerhez?

Pontosan megkérdőjelezem, milyen érzékeny a lábujja. Mint, amikor reggel sétál a földszinten, valamint a lábujja, megérinti a hideg csempét, megdöbbent? Or when he jumps into bed with me, does he go “Ah…” when his toe beans touch the soft blanket? Azt hiszem, ő is.

HIRDETÉS

Milyen színű a macska lábujja, valamint mit néznek ki? Zökkenőmentesek, vagy a kitty tapasztalatai vannak, mint a lapok?

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen