Um…will you be my Valentime?

Igen, lány, azt mondtam: “Valentime”.

HIRDETÉS

V-napi tippek és misa ékszerek

Nem cseppek a tippeket vagy bármit … De OK, most megcsináltam az őrült tippeket, akiket most érinti.

(Ahem! Ez valószínűleg te leszel, El Hub.)

Ahhoz, hogy egyszerűbbé tegye őt (El Hubster) – tudod, csak az ötletekért – küldtem neki néhány linket ma reggel, mint “Tipp, tipp! Valentime napja a legjobb a sarok körül! ” és az egyik link a Misa ékszerek voltak.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Rájöttem rájuk a Pal Erika-tól a Smink táskán (csak kezdte meg újra a blogját, BTW, melyet nagyon izgatottam!). check out her recent lifestyle messages about gold tableware lust and the craziness that is ironing your bedding.

Mindenesetre, az ékszerek. Van egy strand-ish, Hawaii Vibe és ezek a tiszta szerves formák.

Én vagyok az ági sorozatról … csak azt hiszem, a darabok olyan finom és más.

Ez finom ékszerek, így drága, de néhány elem (találtam néhányat az ági sorozatban) viszonylag kielégítő fröccsenés. Megvan a szemem a gyökerei szőlő nyakláncra (175 $ a Sterling Silver Version) és a Twig fül PIN (165 $).

Um … Igen. Kacsint! – Abban az esetben, ha valaki meg kell dobnia valakit!

Ez a jetoy choo choo macska táska

Ha az ékszer nem a te dolgod, akkor érdekel, hogy ebben a meglepően aranyos és 100% -os macska-jóváhagyott Kitty megragadja a Jetoy Choo Choo USA-t?

Emelje fel a kezét Paws Ha teljesen megrémítené (jó módon), ha a partnere azt mondta, hogy “én lurve you”, és megadta neked ezt a jetoy macska szőrme ($ 48).

Lennék, mint én, “Luv Fur-val !!!”

De én vagyok az utolsó személy, akinek szüksége van egy másik táskára …

Várj – felejtsd el. Nem, én nem. Nem vagyok az utolsó személy. Szükségem van egy másik táskára, lol! Ez túlságosan imádnivaló, azzal a macskával és a pom-pom …

A NARS Spring 2016 smink tutorial, amely Janice Daoud-t tartalmazza

So, I’m hoping against all hope — because I haven’t worn any real makeup for the past couple of days except for five-minute makeup with tinted moisturizer, brows, mascara, tight lined liner, gloss and blush (seriously, that’s Mindössze öt perc) – hogy ez az új NARS smink bemutatója inspirál engem, hogy fantasztikus dolgokat csináljak a 2016 tavaszi gyűjteményükön ezen a hétvégén.

A videó csillagok Janice Daoud, kedvenc Nars művészem. Itt van az öbölben, és évek óta Nars volt. A lány olyan kedves, mint a legszebb ember – és ő olyan szép. Ó, és a smink készségeit Bangin “.

A videó egyfajta képzelet, interaktív facebook dolog (nem úgy tűnik, hogy valamilyen oknál fogva nem működik a Google Chrome-ban). Ez nem csak egy rendszeres smink bemutató. Vannak ezek a 360 fokos kilátások, a szemek egy képernyőn, az ajkak egy másik, stb, és ha egy mobileszközön néznek, és akkor dönthetsz, vagy ha rákattint, és húzza az egeret a számítógép képernyőjén , you can go directly to whichever part of the tutorial you want to, so you don’t have to view the whole thing (unless you want to).

Kewl. És azt hiszem, a végső megjelenés nagyon szép.

Minden megváltozik …

Ma egy kis sminket tettem, ami nagy lépés volt, hogy mi volt az új tipikus állam az utóbbi időben.

Csak mondhatom meg neked (kérlek, ne mondd el senkinek másnak …), hogy tegnap este a legsúlyosabb voltam, amit nagyon sokáig tartottam. 1) az arcom nélkül lefeküdtem (megadva, nem voltam sminket), vagy 2) zuhanyozni.

Én csak túl kimerült, ember. BG az utóbbi időben rúgott. Olyan ez, mint az egész invázió a test snatchers dolog. Ő volt néhány nagy túlórát, hogy szopogatja az életet. Úgy értem, nem érted! — my drive for personal cleanliness is typically very strong, but I was so exhausted last night that I practically didn’t change into pajamas. Ez komoly.

Van egy találkozó, hogy a hétvégén a szépségszalonba menjek, talán ez talán visszaállítja a személyes gondozó energiámat. Bizonyos esetekben segít csak ülni és veg azokban a székekben pár órára …

Amikor ma láttam a naptáromat, hogy a kinevezésem volt, volt egy “omg, az életem hamarosan megváltozik!” pillanat (amit az utóbbi időben sokat voltam).

Lehet, hogy egy ideig, mielőtt visszamegyek a szalonba … és amikor megyek, szükségem van valakire, hogy nézze meg a kislányt!

Csak furcsa időkben talál engem.

A hajról beszélve teljesen nem tervezem, hogy őrültek vele. Nem hiszem, hogy túl magas karbantartást kell tennem … az utolsó dolog, amire szükségem van, most egy nagy hajváltozás.

A gondolataid az ASOS-ról?

Voltál már valaha is ott? A másik éjszaka “ápolási ruhák” voltam, és végül a honlapjukon.

Volt egy csomó cucc eladó. Néhány ápolási ruhát vásároltam (amelyek nagyon aranyosak), de most egy kicsit megrémülök, mert a webhely azt mondja, hogy anyasági ruháik igazak, de, mint például,Hallottam, hogy néhányan azt mondják, hogy az Asos ruhák kicsiek, így gondolok, “nagyszerű, megkaptam ezeket az aranyos ruhákat, de túl kicsi leszek.”

Remélem, hogy anyasági vonala kimerül nekem, mert szeretem, hogy viseljen a ruhákat, miután BG született. Azt kell mondanom, tényleg kimerültem, hogy ugyanazt az öt ruhát viseljen.

HIRDETÉS

Oké, köszönöm, hogy lógott és hallgattál. Remélem jól csinálod.

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen