IT kozmetikumok Bye Bye pórusok Blush in Sweet Cheeks (24 $)
Szeretem a pórusaimat. Ők egy része annak, aki vagyok, és tudom, hogy minden kemény munkát végeznek, amit pórusok csinálnak (mint a ház szőrtüszők).

Ez azt jelenti, hogy tényleg nem kell emlékeztetnem a létezésükre egész nap, így sokkal inkább viselni egy vonalat, amit “Bye bye pórusok” neveznék, mint “hi hi pórusok!”

HIRDETÉS

Sweet Cheeks is the newest shade in the It Cosmetics Bye Bye Pores blush fam, and it comes out this fall.

It Cosmetics has some fantastic permanent collection blush lines, including my faves, the confidence In Your glow Blushing Bronzers (a.k.a the Neapolitan ice cream ones) and the CC+ radiance Ombre Blushes, which are SO GREAT. Könnyen keveredhetnek, hosszú tartályúak és kivételesen természetesek.

Az édes arcok hihetetlenül puszta barackpor elpirul aranyos csillogás. This was my first time using the Bye Bye Pores line, and all I have to say is WOW! Ez egy blush? Igazán…? Mert szinte kiemelő. A csillogó bitek elég nagy ahhoz, hogy világosan láthassák az arcomat.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

És hívják Bye bye pórusokat. Hmm …

Hé, édes arcok!
Annak ellenére, hogy csak annyira könnyen keveredik, és mindaddig, amíg a másik IT kozmetikum elpirul, amit viseltem, vegyes érzésem van rá … Szerencsére, a csillogás nem hangsúlyozza a pórusaimat, de ez nem Mondd el, hogy “Bye, bye!” bármelyik. A pórusaim pontosan ugyanolyan méretűek, amikor viselek.

HIRDETÉS

Szeretem a bájos pórusokat az édes arcokon elpirulni, de nem mondhatom, hogy szeretem – biztosan nem annyira, mint a CC + Blush Coral Flush és Je Ne Sais Quoi. De ha meg kell adnod az összes ‘Ze Glitterz-t, 24 dollár, és most elérhető az IT Cosmetics webhelyén (hamarosan hamarosan Ulta tárolja ezt az eséset.

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen