urban Decay Vice liquid Lipsticks (the pink and brown shades) from the top: Brat, Naked, Rapture, Backtalk, Trivial, 1993, Amulet , Zavart, zsarolás, összeesküvés és szaggatott
ME: Hé, van egy árnyék ebben a sorban folyékony rúzsok, az úgynevezett “brat”.

El Hub: Megnevezték az utána?

HIRDETÉS

NEKEM: …

Lehet, hogy nincs pontja …
Ooh, igen! Van egy városi bomlás alelnök, folyékony rúzs árnyék, amit Brat neveznek. és talán van egy brat; therefore, I will wear Brat, and I will be extra bratty, with a side of brat, when I wear it.

Városi bomlás alelnök folyékony rúzs bratban
Round two of the UD Vice liquid Lipstick swatches (here was round one: the red and orange shades)! Ezek a rózsaszínek, meztelenek és barnák … és néhány funky barnás taupe üzlet (lásd: Studed).

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Városi bomlás alelnök folyékony rúzsok (a rózsaszín és barna árnyalatok) a tetején: Brat, meztelen, Rapture, Backtalk, triviális, 1993, amulett, zavart, zsarolás, összeesküvés és szaggatott
Csakúgy, mint a piros és a narancs a másik nap, ezek mind a képek, mint a képek. Még a fémek is! Annyira meglepett voltam. Olyan sok dráma volt az első fémes, amit megpróbáltam ebből a sorból, arany narancssárga lángot, ami alapvetően rendetlenség volt az ajkaimon, de a második tétel minden metánja hibátlan. Nincs függőleges ajak vonalak, foltosság, nem dráma.

Azt hiszem, az amulet különösen szépnek tűnik. Nem vagyok általában egy fémes személy, de teljesen benne vagyok.

Városi bomlás alelnök folyékony rúzs amulettben

Ezek nem szedik, unvarored és hella pigmentált. És 18 dollárért nem őrült drága. Plusz, yay! – A vonal végül elérhető a városi bomlási weboldalon.

Tesztek tesztelése, reméltem, hogy jobb viselet időt töltöttem, mint a piros árnyékkal, a másik napot viseltem, 714-et és jól …

Melegen rózsaszínű meztelenül viseltem, egy teljesen gyönyörű árnyékot, amely hasonlít a természetes ajakszínemhez, a Hiit-osztályomhoz, a másik nap, amely reggel 10-et indít, és miután megkapta az izzadságot, hazafelé, snackre nézve, zuzzolva Egyes vizet, ebédet, és néhány munkát végez, a rúzs gyakorlatilag 2 volt.

Tehát ez négy óra.

Városi bomlás alelnök folyékony rúzs meztelenül
Még mindig volt szín az alsó ajkam közepén, de minden a felső ajkamon, és az alsó ajak szélei alapvetően eltűntek.

Úgy ítélte meg, hogy meztelenül, nem úgy néz ki, mint a jarring, amennyire csak a piros 714-et adja, felemeli a szellemet, de még mindig azt hiszem, hogy ezek nem úgy tűnik, hogy ezek a hosszúak, amíg reméltem , különösen mivel a marketing nagy része az “őrült kopás”.

Városi bomlás alelnök folyékony rúzs a Rapture-ben
Városi bomlás alelnök folyékony rúzs a backtalk
Városi bomlás alelnök folyékony rúzs triviális
Városi bomlás alelnök likvid rúzs 1993-ban
Városi bomlás alelnök folyékony rúzs az összeesküvésben
Városi bomlás alelnök folyékony rúzs a zsarolásban
Városi bomlás alelnök folyékony rúzs a zavartban
Városi bomlás alelnök folyékony rúzsú
Még mindig kiabálnom kell, hogy ez a tény, hogy ezek úgy érzik, hogy kényelmesek az ajkán. Olyan sok folyékony rúzs szopogatja az életet az ajkaimból, és fájdalmasan megszárad, de ezek nem. My flakes don’t act up at all either, so if comfort is a higher priority for you than a crazy long wear time, that’s something to think about. Talán nagyon tetszik, mert jól érzik magukat.

Hamarosan elküldöm a végső tétel (a lilák) színmintáját. Látod valamit a rózsaszín és a barnák tételéből, amit szeretsz?

HIRDETÉS

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen

P.S. Mit csinálsz a hétvégén? Az eső végül elengedte ide, ezért várom, hogy kijusson a házból.