Stick-to-Ie. Ez az, amire nincs, amikor sok fellebbviteli termékre vonatkozik.

Ok, megpróbálok sok fellebbviteli terméket, rendben!? and it’s rare when I stick with one thing long enough to finish it, but that’s what I did with this sunscreen by Murad. Ez az alapvető-C napi nedvesség széles spektrum SPF 30 | Pa +++, és teljesen különböző éghajlatokon és évszakokon keresztül vezetett. Nyáron kezdtem viselni, amikor HELLA 90 fokos nap volt, majd az őszi és a télen keresztül viselt.

HIRDETÉS

And back when it was still warm here, I was spending a lot of time outside — lots of walking and working out — and when I wore this, it stayed where it belonged. Soha nem, mint … Tudod, hogy néhány napsugárzók bejutnak a szemedbe, és amikor elkezdesz izzadni? Nem ez a dolog. Ez megtörténik, és az SPF biztosan úgy tűnik, hogy dolgozott, mert könnyen elhúzom – a bőrem csak néhány perc múlva felveszi a színt – de ebben az évben nem tanultam annyira, mint általában.

Bárcsak nem volt 60 dollár az 1.7-oz. Tube, de legalább hat hónapig tartott, és ez minden nap használ. Ez csak egy szép, megbízható fényvédő UVA / UVB védelemmel és antioxidánsokkal, amelyek azt jelentik, hogy megnyugtatják a bőrt, és segítenek a szilárdság és a hyperpigmentáció segítségével.

Nem igazán figyelmet fordítok erre a dolgokra, miközben ezt a dolgokat használtam … Valószínűleg nyomon kellett volna nyomon követném az előrehaladásomat a bőrem néhány napján, de magabiztosan azt mondhatom, hogy a felső arcom hiperpigmentációja nem volt rosszabb.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Active ingredients: Octinoxate 7.5%, Homosalate 6.5%, Octisalate 5%, Avobenzone 3%, Oxybenzone 2%

De még nem kaptam meg a kedvenc dolgot erről – milyen gyorsan elnyeli! Nincs összecsapás vagy hámlás, és az informatikai réteg, mint egy bajnok más termékekkel, mint a napi hidratáló és a primer, és bármi más, amit viselek.

Mindez és egy halvány, bájos citrus illatú is …

Azt is szeretném, hogy ezt a nyakamon is viseljem, anélkül, hogy dühösek a nyakamra, ragadósnak érzem magam, nem indítottak semmilyen pattanást, és nem hagyja el az egyik Funky White Casts-t a bőrömön (ez az állatokon is nem ellenőrizhető ).

Jól dolgozott nekem, amikor a kombinált bőrem sokkal olajos volt, mint száraz, és még mindig jól működött a korai téli télen, miután a bőrem sok szárítót fordult.

Ha megpróbálsz egy csodálatos napi hidratálót találni az SPF-vel, hogy viseljen smink alatt, és nem bánja, hogy a bőrápolás legmagasabb dollárt fizet, erősen ajánlom Murad Essential-C napi nedvesség széles spektrum SPF 30 | PA +++.

Szeretem ezt a dolgot.

Továbbá itt van egy videó Muradból, amely sokkal többet beszél róla …

HIRDETÉS

Tehát mi volt az utolsó fellebbezési termék, amelyet az utolsó cseppre készítettél? Volt egy darab smink, vagy volt egy sampon, krém, kézkrém vagy kondicionáló? Kíváncsi vagyok, tetszetted, hogy elvégeztem és megütöttem a majdnem üres csövet / palackot a mosogató ellen, hogy kijusson. Utolsó. Csepp?

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen