The new NARS NARSissist desired Cheek combination II ($59)
Hark! DOST THE HEDEST? Trombiták? – A smink istennők Clarion telefonhívása! Válaszoltak a hívásomra? Mivel az új Narsissist által kívánt arcú paletták elpirulása ugyanolyan nagyszerű, mint a hosszú távú gyűjtemény elpirulása. Ha egy ideig sminkbe lettél, akkor valószínűleg látott néhány meglehetősen Dicey Le termékeket, de bármi más, amit ebben a kombinációban hosszú távú gyűjtemény kaliber. pontosan ugyanolyan magas minőségű, mint a Nars elpirul.

Six powder blushes online in the $59 NARS NARSissist desired Cheek combination II — three mattes as well as three shimmers — as well as the only re-promoted shade is Taos. A másik öt korlátozott kiadás.

HIRDETÉS

Pyt, ambíció, Taos, expted, penthouse és királynő
A kívánt II.

Mivel már tudod, mivel én már említettem, Ó, Ó, 11 év (!), Mac NC42 vagyok, és úgy érzem, hogy ezeket a blusheket viselek, de határozottan nagyobb erőfeszítést igényel, mint a kívánt I. El kell távolítanom a rajongómat, valamint egy extra keverési ecsetet, mivel a kívánt II színek sötétnek tűnnek a bőrömön (így több erőfeszítéseket tesznek a buff, valamint a keverék), mivel ők olyan finoman őröltek, még mindig egyszerűen dolgoznak. A kis por bitek gyakorlatilag a bőrön.

It’s just that the colors need some moderately serious buffing to get them looking natural on the apples of your cheeks.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Pit
Kitett

Taos
Ambíció
Úgy döntöttem, hogy csak néhány ilyen elpirulással megyek hozzá, és egy kissé intenzív “80-as évekbe nézzen ide, hiszen, ha sötét elpirulást fogsz viselni, akkor is menj sonkát is!

Penthouse
Királynő
Ha van egy tan, ez lehet az új, előnyben részesített napi blush paletta. Örömmel jelentem, hogy hosszú távú gyűjteményminőség van.

HIRDETÉS

Wanted II is offered now on the Ulta website, at NARS boutiques, as well as on the NARS website, as well as it likewise drops at Ulta stores on the 18th.

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen