az életem most
Hé, Babe, ha megkövetelsz nekem, és sokszor hívtál, és olyan szövegeket, mint a szöveget, valamint azt állították, hogy senki sem tűnik fel, mivel látszólag eltűnt a földön, aztán m most likely just buried under a stack of laundry somewhere in this house.

Kérjük, vizsgálja meg a 10 láb magas csecsemő ruhát, a fürdő törölközőt, valamint 15 pár szakaszos fekete nadrágot.

HIRDETÉS

Olvastam néhány régi folyóirat az egyetemen, valamint a 20-as évek elején, a másik napon, valamint folyamatosan beszéltem pontosan, hogy voltam mosoda, de vissza, mint egy nő Bachelorette mosoda, valamint én ‘ d bring a duffel bag with one or two tons in it to the laundromat across the street, as well as that was it. Olyan lenne, mint: “Oh! Két órát kell elpusztítanom, hogy mosodában, “Most, hogy most, hogy online, három bites állatokkal – egy rendkívül bolyhos macska, egy fiatal gyermek, aki szereti magát díszíti magát, valamint az ő ruháit élelmiszerekkel és / vagy ceruzával, valamint az El Hub-ot Program – A mosoda a következő szint, valamint a világom futása! Nem juthatok el.

And even though it’s like I’m always doing laundry, as well as the washing device runs practically 24/7 sometimes, I can never get ahead on it, which is completely weird.

Örökké összecsukható mosoda …
Használtam, hogy mindent megtakarítson szombaton, bár aztán megragadtam, mert egész hétvégén mosogattam a mosodát, ezért változtattam meg, hogy tonna mindennapi munkás alatt, de ez nem tette semmilyen típusát. Azt hiszem, tényleg még sokkal több mosodát eredményezett. A mosoda szorzása, lol!

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Van mindig kéztörlő, fürdő törölköző, takaró, olyan sok büdös zokni, a szárított joghurtban borított csecsemő köcsögök, az én ingek, amelyek mindig a macska szőrzetben vannak. Ez soha nem ér véget …

Úgy értem, nem panaszkodom … valójában, valóban én vagyok. Teljesen panaszkodom, haha!

Szerencsés vagyok, hogy egy munkás alátétet és szárítót kapjak a házban, és hálás vagyok, hogy nem kell mennem egy folyóba, valamint mosodai dolgok a sziklákon, ami az anyám állapota Meg kellett tenned, amikor fiatal volt, így feltételezem, hogy ez egy nagyszerű kérdés, hogy … Azonban csak soha véget ér, Ahhh! Ahogy beszélünk, van egy tonna az alátétben, és még egyre többet vár a szobámban.

HIRDETÉS

Ha megkövetel engem, egy nem megfelelő zokni lavina alatt leszek.

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen