szem néz ki Mac Brooke Candy White-Yin Eye Gloss ($ 23)
The lion’s share of the MAC Brooke candy collection are certainly the incredible lippies, however the other products that stimulated my rate of interest were the eye glosses. Soha nem használtam fel a szemfényt, de láttam őket a YouTube-O-gömb körül, és mindig úgy nézett ki, hogy annyira lenyűgöző számomra.

Ebben a gyűjteményben van – fehér-yin, valamint fekete-yang.

HIRDETÉS

White-Yin MAC Eye Gloss ($23; a remove gloss with multicolored micro-shimmer)
Black-Yang MAC Eye Gloss ($23; a black/blue gloss with red as well as blue micro-shimmer)
Nem fog hazudni, nem vagyok benne, hogy mit kell hinni ezekről … azt hiszem, rendkívül különleges típusú megjelenést és rendkívül különleges típusú személyt termeltek.

Szeretem, amit Jessica volt a többi MAC Eye glosses-vel, hogy hűvös, szerkeszti, grunge-y-es megjelenést készítsen, de nem számít, mit csinálsz, akkor a gyűrött, olajos szemmosás, amely nyilvánvalóan , nem mindenki csésze tea.

Ugyanakkor őrült ragadós, amit feltételezem, hogy értelme van annak, amit ők, de úgy érzik, hogy olyan furcsa a szemhéjaimon. Csak nem tudok vele ajánlani. Ahogy kinyitod a szemed, és villogni, a dolgok csak összeomlanak.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

White-Yin MAC Eye Gloss ($23; a remove gloss with multicolored micro-shimmer)

A böngészője nem támogatja a videó címkét.

Black-Yang MAC Eye Gloss ($23; a black/blue gloss with red as well as blue micro-shimmer)
A böngészője nem támogatja a videó címkét.

Szeretnék egy sokkal hordozhatóbb megjelenést tenni White-Yin használatával, de azt hiszem, hogy nem sikerült. Ezt a jövőképet egy csillogó pezsgős szemhéjfestéket használtam a fedélen, majd az eltávolítás fényét a tetejére, valamint azt hittem, hogy végül ezzel a szép, angyali szem nézni, de inkább … Nos, én Nem igazán értem, mit kaptam, de nem kaptam meg. Nem szeretem, de biztosan nem tetszik.

Miközben megkaptam a sugárzást, kerestem, a szemhéjat, amit felállítottam, és csúnya voltam. Csak nem voltam nagy rajongója, hogy pontosan hogyan nézett ki. Megpróbálhatom teljes mértékben kihasználni önmagában, anélkül, hogy bármit, hogy lássam, hogy ez sokkal jobb eredményt biztosít-e.

HIRDETÉS

Nem tudtál semmilyen alapítványt, vagy bármi, ami alatta van, mert ez is csúnya lenne.

Mindent összevetve, ezek a szemfények pontosan ezt teszik, amit elvárnak, így bármilyen eszközzel nem szegények! Azonban rendkívül különleges megjelenést termelnek, ami nem mindenki számára.

Mit gondolsz? már korábban használta a szemfényt?