Kedves 2013,

Köszönjük, hogy feltámasztotta az aranyat a homályosság mélységéből, valamint visszahúzta a főáramú fémfém reflektorfénybe.

Szeretlek. jelezze,

K-pénz

It’s been two full years considering that increased gold officially returned as well as ended up being a thing once again (gosh, time flies!), as well as the pattern is still to life as well as kicking.

Úgy gondoltam, hogy az egyik ilyen minta, hogy végül elfogyott, és talán talán én is, még most is, még mindig benne vagyok. Pontosan tetszik, hogy úgy néz ki a bőrömre, valamint semleges, hogy közel bármit viseljen.

HIRDETÉS

Az utóbbi időben mindezek a finoman megnövekedett arany színű bárral, valamint a lánc fülbevalókkal (18 dollár), valamint a La-alapú indie tervező Kristin Perry által. Szeretem, hogy kapcsolatban állnak, design-bölcsek, de nem teljesen illeszkedő egyezés.

Ezek a bár, valamint a lánc fülbevalók (a rozsdamentes acélok egy megnövekedett arany tónusban) a legforgalmasabb kiegészítői fave. Az elülső és a hátsó, egy kis lánc, amely a zseniális típus. Talán nem fogom elveszíteni ezeket (a fából kopog). Esküszöm, akkor is elveszíthetem a divat ékszereket, ha csak az asztalomon ülök … ez az én szuperhős hatalom.

Ugyanúgy, mint pontosan, hogy a lánc leáll, és úgy tűnik, mint egy apró karika. ARANYOS!

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Mind a bár, mind a lánc fülbevalók, valamint a Dainty Rock Pendant 18 dollár, mindegyike, valamint felfedezheti őket az interneten a Kristinpry.com oldalon.

Míg ott vagy, ellenőrizze a többi Kristin ékszereit. Én lapos ki imádom a dolgokat! Hidd “Kate Spade megy a coachella.” Számos darabja van, és sokat visel.

Actually, my tabby infant most likely uses Kristin’s fashion jewelry a lot more than I do, however that’s only since I understand much better than to decline Tabs when he wants something…

Valóos, hogy elutasítja a divát, amikor az ékszereire vonatkozik.

Tabs használata “Ő” Kristin Perry Webed a türkiz nyakláncban

HIRDETÉS

Más hírekben, mi vagy annyit, mint ma este? Rendkívül meleg itt ideális most, így minden, amit hiszek, egy légkondicionált film. Vagy talán vacsorázni. Or perhaps I’ll get a loaf of French bread, get hold of those fresh tomatoes as well as lease a motion picture on the couch. Hmm … Gyakran ez az egyszerű döntések, amelyek kemények. Nem olyan furcsa?

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen