a Becca Sunchaser Palette segítségével … Ne kérdezd meg, mi folyik itt ezzel a jelenvel, mivel fogalmam sincs, de legalább láthatod az arcomat
Girl, you understand exactly how BECCA is type of informally understood as, like, the HBIC of beachy-lookin’ makeup? Anyway, I tried using beachy wave hair today to go with the BECCA Sunchaser combination ($34) on my cheeks, as well as I can’t choose whether my mane looks more artfully tousled or just ordinary messy.

Vagy csak rendes rendetlen?
Eh, rendetlenné fogok menni.

HIRDETÉS

A Sunchaser egy Le Cheek-kombináció, amely a tavasz korábban jött ki, és még mindig elérhető. Ez egy csodálatos meleg tónusú blush, bronz, valamint kiemelkedő, valamint ha haza, akkor sokáig fedik le a nyár végét.

A tetején: Ipanema Sunset Bronzer, Sárgabarack Blossom Blush és opál kiemelő

Ne aggódj a Golden Tan Ipanema Sunset Bronzer Bronzer elhagyása Galaxy O “ragyog az arcodon, hiszen még akkor is, ha szikrázónak tűnik a serpenyőben, a felület több Satiny Matte az arcán (ha tetszik, hogy annyira nem tetszik Online nélkül, ugyancsak egy teljes méretű serpenyő van a hosszú távú vonalban).

A Coral Agarbarack Blossom Blush Matte, valamint forró rohadt! – Nézd meg a pigmentet. Mikor volt az utolsó alkalom, hogy csak szükségem volt szükség (egy!) Swipe mindkét arcra? Nem emlékszem. Azonban ez az, ami itt történik, ezért hasznosítsa a legkönnyebb érintéseket, amikor az almákon söpör.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Biztos vagyok benne, hogy ez egy lecsatorna, mivel nem láttam a Becca hosszú távú gyűjteményben.

Becca Sunchaser kombináció ($ 34)
Ez egy perc, mióta használtam Becca opál csillogó bőrerősítőt, a meleg arany kiemelõt a hosszú távú vonalból, és nem értem, hogy Becca megváltoztatta-e a képletet, vagy ha az ízlésem a kiemelők fejlődött, mivel Ez sokkal több csillogó, mint emlékszem. Elvégeztem a buffingot, ami nem volt nehéz, mivel az Opal ugyanolyan egyszerű, mint valaha keverni.

Actually, now that I believe about it, whatever in this combination is simple to blend, so you’re unlikely to accidentally paint blush/bronzer/highlighter stripes on your cheeks (which I’ve totally done before, the horror!).

Az ítélet

Bejövlek. Rendkívül javaslom ezt a palettát, különösen a TAN szépségeket, mivel ezek a meleg színek szépek a toasty bőrre.

And even though the blush, bronzer as well as highlighter are all method pigmented, they’re still quite simple to blend. Mindaddig, amíg egy kicsit keveredsz, ne végezzen nyilvánvaló vonalakat az arcodon.

HIRDETÉS

A 34 dolláros költség ugyanígy ésszerű általánosnak tűnik egy ilyen magas színvonalú termékhez.

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen