Itt van egy gyors kozmetikai vállalkozó tipp, amely segíti a megjelenésedet: próbálja meg kitölteni a szemöldökét, mielőtt elkezdi alkalmazni a szem sminket, ahelyett, hogy kitölti őket befejeződött az eyeshadow, a bélés, a szempillaspiráció stb.

Az OK? Well, you may have heard the phrase, “Brows frame the face,” which they do by producing a strong recommendation point around which to develop the rest of your look. Amikor a szemöldökem tele van, könnyebben megmondani pontosan, hogy milyen messzire van szükségem, hogy elvegyem a szemhéjfestékemet, vagy pontosan milyen messzire hozhatom a váltási színeket, vagy pontosan mennyi ideig tarthatom a szárnyat a szárnyas bélésemhez.

HIRDETÉS

Mivel az én foglalkozásom, valamint a szemöldökem nem teljesen szimmetrikus (komolyan, a legtöbb nem), a szemöldökeim elsődleges kitöltése, valamint a szimmetrikus megjelenés, hogy szimmetrikus felkészüljön egy polírozott, szimmetrikus befejezett sminkre.

Megértettem, hogy vágysz, ez a könyv valódi volt!

Ez azt jelenti, hogy “szemöldöke az arc” – valóban azt akarom, hogy hiteles történetet Jeremy Rennernek a kifejezésre, lol! Azonban nem hiszem, hogy ő volt az első sminkes művész, hogy megmondja – ez igaz. Valóban csinálják.

HIRDETÉS

Adja meg az egyik ilyen napot, ha ez nem olyan, amit már csinálsz, és először töltse ki a szemöldökét. Nagy különbséget tesz számomra. Remélem, hogy segít Önnek is.

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen