great morning as well as TGIF! További TGIF, ugye?Szóval … Megértette, hogy a világod előre nem látható fordulatot vett igénybe, amikor kiválaszt egy ráncos pólót, valamint az alacsony kulcsú bronzed j lo.-inspirált bőrt, hogy a véredet az egészségügyi intézményben, és mint te ” Újra járni a vörös szőnyegen az elégedett gála.

Minden rendben van. Csak az éves ellenőrzésem volt, hogy megbizonyosodjak arról, hogy minden rendben működik, és ez is (* kopogás a fa *).

HIRDETÉS

Tehát igen, ezt a pillantást használtam a maszkom alatt, amikor elmentem a laborba, és úgy éreztem, boldogabb, és sokkal több kimenő, mint korosztályban. Megrepedtem vicceket a laboratóriumi tech-vel, aki a karomból 10 injekciós üvegből származott (ez tényleg három volt, de ki számít?), Amellett, hogy sokkal több, mint amennyit lelkesen mondtam mindenkinek, akit mindenkinek elmentem, hogy “van egy kiváló pihenés A TE NAPOD!”

Teljesen van valami, amit meg kell mondani, hogy megcsinálja magát, hogy megtegye azt a dolgokat, amiket megértettél, hogy jobban érzi magát, még akkor is, ha először nem igazán érzi magát először!

By the way, a blush / bronzer, valamint az eyeshadow mindazonáltal ugyanaz a paletta, egy többhasználatú por kombináció, amelyet a Pixi Summertime Glow paletta neveznek. Szeretem, amikor a szemem sminkkötésem a blush / bronzy, valamint ez a kombináció az egyik olyan nem-brainers, amely lehetővé teszi, hogy párosítsa a színeket anélkül, hogy meggondolná a kolorimetriát, valamint a trichromatikus elméletet …

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

And the lipstick is sincere appeal Happiness, likewise understood as “Karen’s summertime 2020 Jam,” since it’s a chameleon! A Fuchsia tetején ezekben a képeken sokkal jobban hasonlítanak, mint egy nagyszerű rózsaszín, de amikor korall ruhával viselek, melegebbnek tűnik, és sokkal inkább egy rózsaszínű korall.

Ha nincs ilyen folyékony lippe a sminkes táskádban, akkor szükséged van az ASAP-ra. Szóval jó.

A megjelenésben használt smink

EYES: Pixi summertime glow Palette, Pixi big Lash Mascara, Pixi Eyeshadow Stick in Matte Cocoa, Pixi limitless shade Stick in Copper Glaze, sincere appeal liquid Liner, metropolitan Decay Brow Blade in Dark Drapes, MAC remove Brow Set

Cheeks: Pixi Summertime Glow Palette

Ajkak: Őszinte fellebbezési folyékony rúzs a boldogságban

SKIN: very first aid appeal tinted moisturizer in Tan

HIRDETÉS

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

P.S. Kiváló pihenés a napod!