keverje össze és illessze a primereket!
Az egyik lenyűgöző (de néha frusztráló, ha nem tudja irányítani magát) az igazságok a sminkről szól, hogy olyan egyszerű vagy bonyolult, amennyit csak akar.

Pontban: Primer. Legtöbbször, vagy azért, mert természetesen lusta vagy azért, mert szinte mindig mögöttem futok, egyetlen un-színezett pórus-minimalizáló alapozót használok az arcomon, kivéve a fedélzetemet, ahol Használjon külön szem primert, de néha úgy érzem magam, mintha az extra mérföldre megyek, ezért használok a többszörös arckészítmények kombinációját, és néha még egy további színkorrekciós primert is beépítek.

HIRDETÉS

Töltsön fel az 1-es lépés 1-es lépéseire A bőrkiegyenlők jóak az ilyen dolgokért.

Töltsön fel örökké sugárzó primerre (balra) és simító primer (jobbra)
Amikor úgy érzem, hogy az extra mérföldre megyek, mielőtt a fő arca primeremet alkalmaznám, először külön narancssárga színű színkorlátozó primert fogok használni, és szeretem a 36 dollárt, hogy ez az örökké sugárzó primer őszibarackért, hogy semlegesítse a lila, blue and gray tones on my skin, which for me is usually under my eyes, around my mouth and along my jawline.

Töltsön fel az örökkévaló vörösség korrekciójára ($ 36)

Sok ember használja a zöld színű alapozót, mint például az örökkévaló vörösösség korrekciója (szintén 36 dollár), hogy semlegesítse a vörösséget a sarkokban az orruk körül, a szájuk oldalain, és néha körülötte, ahol a legutóbbi megszakításuk volt.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Töltsön fel valaha tápláló primerre ($ 36)
And in addition to these color-correcting primers, there are other primers designed to help with specific concerns, like sometimes when my skin is crazy dry and flaking, I’ll dab a very small amount of make up For ever Nourishing primer on my cheeks, then go back in and pat a smoothing primer like make up For ever Smoothing primer (this one’s also $36, but MUFE also sells a smaller $16 travel size) on top to mellow out my pores and fine lines.

HIRDETÉS

Tehát itt az otthoni üzenet? Senki sem mondja, hogy nem tud több terméket kombinálni, és teljesen több mint egy arc alapozót is használhat, ha nem találsz egyetlenet, amely az Ön igényeinek kielégítésével foglalkozik. Keverjük össze és réteget. Biztosan megteszem.

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen