A nap ötperces felülete!
Tudom, hogy megvitattuk korábban, de uh … az enyém megváltozott az elmúlt hónapokban.

Shocker, tudom.

HIRDETÉS

Biztosan kevesebb terméket viselek, mint a pandémia; az biztos. Általában kevesebb bázist viselek, és most arra a pontra jutottam, ahol úgy érzem, mintha túl sokat viselek, amikor egyidejűleg használom a rejtegetőt és az alapot. Most már csak az Alapítvány használatával választom, és mindent meg fogom használni, a szemem alatt a sötét körökre, és / vagy egy “helyszíni korrekciót” az arcomon lévő egyenetlen területeken.

(Oldalsó megjegyzés: Szeretem egy épülő közepes és teljes lefedettségű alapot használni erre, és a kozmetikumok a bőrt, de a jobb alapítvány rémülten erre.)

Összességében kevésbé szembe sminket viselek, mint amennyit korábban szoktam, ami kettős szegélyű kard volt, mert egyrészt annyi extra időt töltök az alapvető életre, mint a The Rewating Schitt Creek, de a Más kéz, a keverési képességeim révén romlottak. Nem csináltam bonyolult füstös szemet örökre, és még akkor is, amikor csak egy vagy két színű képeket látok, akkor hibákat látok, valószínűleg nem tettem volna néhány hónappal ezelőtt, amikor gyakran sokkal több szemet viseltem Smink és a készségek (lol) nyomása.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Annak ellenére, hogy rúzsát és fényességet viseltem a ház körül, kihagyom a nyilvánosságot, és képesek lenni egy fényes lippi. Én is hiányozom, hogy más nők merész vöröseket és whatnotot viselnek, és képesek lenniük őket. Ez őrült? Az a stranger, a btw, az a, aki Sephorában járna hozzánk, a napon, amikor egy fényes vörös és azt mondott, hogy olyan dolgokat mondott: “Kiemelkedik a piros ajkak, mint Ah-May-Zing” az arcuk felgyullad. Ez mindig boldoggá tesz engem.Nem csináltam, hogy személyesen több mint egy éve … Hiányzik ezt a fajta energiát a világba, tudod?

HIRDETÉS

Szóval hogyan változott a smink stílusa az utóbbi időben? Hogyan írná le most?

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen