Néha csak 15 percet igényel, valamint hosszú időt a sminkkel
A mai kisebb győzelem? A második lövés óta két teljes hét volt, így hivatalosan teljesen beoltottam! Ünnepelni, én vasatam az ingemet.

Ha ha ha! Nem, komolyan nem tudják elindítani a “utána”, mint egy ráncos rendetlenség. Hasonlóképpen néhány sminkre helyeztem, mivel az üzletet festékkel, éles ünnepi ünnepi fehér ing úgy tűnt, mintha a helyes dolog lenne.

HIRDETÉS

A lippiet ajak foltként használom.
15 perces Quickie-t csináltam a Taupe fedéllel, valamint a szilva arcát, amely elsősorban New-to-Me sminket használtam Laura Mercier, Giorgio Armani, Chanel és Clinique, mivel egy kicsit megpróbáltam bővíteni a látókörömet néhány új termék.

Az új-to-nekem termékek keveréke, valamint a régi favesek
Első benyomások…

Giorgio Armani ajak hatalma magabiztos: Ez a krémes szilva rúzs csésze átmegy a pigment. Krémes, könnyű, és nincs ideges íze vagy illata. Különösen szeretem, mint egy ajakfoltként.

Chanel Ombre Premier Lacque a sivatagi szélben: Ez a csillogó folyékony árnyék gyorsan szárad, így a sebességgel és a céllal keveredsz. Nincs idő, hogy dilly-dally! Hasonlóan tartós, és meglehetősen csillogó.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Clinique meglehetősen egyszerű bélés Brown: Évek óta kihasználtam a folyékony bélés fekete verzióját, valamint a barna ugyanolyan egyszerűen alkalmazható. Ugyancsak hosszú ideig tart.

Laura Mercier trick Camouflage in 4W: I’m only using this dual-ended brightening as well as camouflaging concealer in this look. Egyáltalán nincs alapítvány. Ez könnyű azonban mindenki számára. Ez hasonlóképpen úgy néz ki, mint a természetesnek, de Dagnabbit, ha nem csak csúszik az arcomról, még akkor is, ha porral állítottam.

Plum ajkak, valamint az arcok a Taupe fedéllel
Itt van a rúzs a teljes pigmenten!
Viseljen Taupe fedeleket szilva arccal, valamint az ajkakkal? Ez egy kombináció, amit egész évben szeretem viselni, mégis még inkább most, mivel a szilva arcok, valamint a szilva ajak elszíneződése rendkívül rugalmasnak érzi magát.

A megjelenésben használt smink

Alap: Laura Mercier Trick Camouflage Brighten és helyes Duo 4W, Laura Mercier áttetsző por

Cheeks: Clinique szilva pop

EYES: Chanel boy de Chanel eyebrow Pencil in Deep Brown, Chanel Ombre Premier Lacque in Desert Wind, Chanel Stylo Ombre Et Contour in Contour Clair, Clinique quite simple liner in Brown, Laura Mercier Caviar volume Mascara, Chanel Espresso Liner

Ajkak: Giorgio Armani az ajak hatalmában 600 magabiztos

Kulináris kalandok

Speaking of trying new things, last weekend I provided this vegan coconut rice as well as chickpea meal a go (got the recipe from Yeung guy Cooking).

Basically, it was just a’ight… I liked it sufficient to finish, however my eyes didn’t roll to the back of my head or anything.

HIRDETÉS

I’m on a kick to discover some excellent new recipes, so if you have one (or more!) you’ve made just recently as well as love, send ’em my way! előre is köszönöm.

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen