Eyko egyike azoknak a márkáknak, amelyekről hiszek, amikor fényképezem a szárnyas bélést, a farmert, a bőr kabátokat, valamint a boka csizmát, Mint, célszerűen rendetlen, mégis mesés, haj.

Igen … Sehol közel vagyok a csípő közelében, hogy kihúzza ezt a pillantást, lol! Azonban ez nem áll meg engem az időről időre.

HIRDETÉS

Forrás: EyeKo.com
Here are a few of their things I’ve been using lately (all of which are offered now at Eyeko counters as well as online), as well as a few of these are still new-ish for fall…

Eyeko skinny liquid eyeliner ($18) — new for fall, this stuff is dark, opaque as well as black — not black with blue or gray undertones, however black, as in black — as well as it dries to a matte finish.
A vékony hegy egy kicsit a merev oldalon, amelyet általában nem szeretem, de nem bánom, hogy ez az egyik. Ez működik, és jól tudok rajzolni, sima vonalakkal.

Eyeko Me, valamint az árnyékvízálló árnyékbélésem a kvarcban, valamint Taupe-ban (20 dollár) – szeretem mindkét két új árnyalatot annyira, mint a tavalyi faszén árnyékot (ami minden alkalommal kiesett a csőből Megnyitottam).
Mindkettő félig puszta; Shimmy azonban nem olyan jól csillapár; egyszerű keverés, akár a hátsó végén, akár az ujjakkal; Mindössze öt perc alatt teljesen beállították.

Jó a smink minimalisták között.

EyeKo Sport Vízálló szempillaspirál ($ 25) – Itt van egy nagy vízálló szempillaspirál, ha a piacon van. Szeretem a felvonót, a göndörét, a hosszát, a vízálló-ness-t (olyan sokszor, mint egy bajusz, mint egy bajnok), valamint a mély fekete szín.
Rétegek is is. Azt hiszem, ez volt a szeme hosszú távú vonalban, de ez még mindig új számomra.

Eyeko Fat liquid liner ($18) — This stuff isn’t my favorite, since every time I take the short, stiff, chubby felt tip to my lash lines, I end up appearing like a blindfolded feline did my liner…
Sötét, mint az átlátszatlan.

Eyeko Me, valamint az árnyékbélésem a kvarcban, valamint Taupe a bal oldalon, valamint a HyeKo zsír folyadékbélés, valamint a sovány folyékony szemceruza jobbra

HIRDETÉS

Voltál korábban bármilyen típusú EyeKo termékeket? Mit gondolsz a márkáról?

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen