, hogy ez egy egész lotta …
Ez csak én, vagy valami, amit általában egy kicsit le a le rúzs palettákban elérhető rúzsokról? Mintha úgy érzik, hogy mások, mint mások, mintha egy csőbe jöttek volna? Én dunno … talán valami módosítás, amikor egy serpenyőbe öntik őket egy golyó helyett.

I understand that a great deal of makeup artists state that applying lipstick with a clean makes your lipstick last longer as well as look better, as well as OK, I see a bit of that happening, however it’s not sufficient for me to want to whip Az ajkak minden alkalommal, amikor a rúzsra helyeztem.

HIRDETÉS

Kivéve ezt! Megcsinálom a Metropolitan Becay új alelnöke számára, hogy megfelelnek a matt rúzs palettát.

Jöjjön közelebb, szép …
Ez 35 dollár, valóban nagyszerű, valamint a 2017-es ünnepgyűjteménygel ajánlott.

Banger, amulett, csb, szelíd

12 árnyalatú UD rúzs van benne, hat új, és hat közülük újra elősegíti a hosszú távú vonalat, valamint a Vices, BTW alapvetően az ish. Ők őrült krémes, szuper sima, valamint különböző kivitelű fiesta.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Banger, amulett, csb, szelíd
És hé, most! – Ebben a kombinációban csak a csövek mellett dolgoznak.

A hat alsó sorban nincs semmiféle csillogó vagy szikrázó. Mindegyik krém vagy matt befejeződik. as well as the six in the top row are their coordinating, sparklier cousins, i.e. the metallic/glittery versions of the shades in the bottom row.

Oké, még mindig nem tudom elhinni pontosan, hogy milyen sima ezek a rúzsok az ajkaimra néznek. Mindannyian szuper pigmentáltak, és egyikük sem tűnik folt.

Big Bang does look a bit dicey sometimes… I don’t believe it’s as smooth as the huge Bang that is available in a tube, however it’s the only one. Általában a többi ilyen néz ki, valamint jól működik. Meulously krémesnek érzik magukat, ne álljanak be az ajkaimba, és ne szárítsák ki az ajkaimat.

Őrült, szikra, sekély, 217
Továbbá a tiszta, amely magában foglalja őket, félelmetes! — which is weird, since I usually believe that the bit brushes that include lip palettes are as well little as well as uncomfortable as well as never feel rather right. Ez a teleszkópos, így kibővül, így van néhány hosszúság, és kényelmesen érzi magát a kezemben. A tiszta fej ugyancsak nagy szélesség, valamint szép, valamint cég, így tökéletesen alkalmazható.

Rúzs az én alelem …
Szép lila
Az új árnyalatok Banger, gyors beszélgetés, szikra, CSB, Tame és sekély. as well as the re-promotes are Amulet, huge Bang, Backtalk, double Team, 714 as well as Mad.

HIRDETÉS

This is by far the snazziest lip combination I’ve utilized in a loooong time. as well as I’m not a lip combination person. Egyáltalán. however now I kinda am with this palette.

Your friendly community beauty addict,

Karen