a tetejéről, az óramutató járásával megegyező irányba: nedves n vad bársony matt matt ajak színe hickory füstölt ($ 3.49), Colourpop Lipip Stix a Lumiere ($ 5) és a Maybelline Vivid Matte folyadék Rúzs meztelen izgalomban ($ 6.99)
Amikor először elkezdtem a rúzsot viselni, egy piros ajkának, különösen matt vörös ajkán voltam, és még mindig vagyok. Ha az életem hátralévő részében ugyanazt az ajakszínt kell viselni, valószínűleg valami piros lenne.

But my tastes have grown over the years to include many other colors, including nudes. A tempó változása néha szép, és néhány nudes túl jó ahhoz, hogy továbblépjék.

HIRDETÉS

Hajlamos vagyok a merészebb mezőkre, mint a rózsaszín mezők, vagy egy meztelen, barnás vörös undertones.

Ahhoz, hogy az Anna kedvenc meztelen lippjeivel együtt járjon, itt három kedvencem, amit a rendszeres (amikor nem megyek az aláírásomra).

The first one is one of the Maybelline vivid Mattes, and Adia did an remarkable review of these a little while back, so I’m not going to spend too much time on the particulars. Azt mondom, hogy ez az egyik kedvenc mindennapi folyékony rúzsom néhány okból. A szín akkor tart, nem túlszárnyal, és ez valóban egyetemesen hízelgő árnyalatú.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Maybelline élénk matt folyékony rúzs meztelen izgalomban
Könnyen viselhető csak egy kis szempillaspirál, egy nappali megjelenés vagy valami, mint egy füstös szem éjszaka.

A második kedvenc meztelen az én go-to-pink, amikor úgy érzem, mintha valami más, mint a piros, de nem akar semmiféle fényes viseletet viselni. Ez a Colourpop Lippie Stix Lumiere, egy poros mauve.

Colourpop Lippie Stix a Lumiere-ban

A honlapjukon Colourpop azt mondja, hogy nem meztelen, de úgy érzem, hogy a meztelen spektrum rózsaszín vége van … Ez biztosan nem publubgum; az biztos.

Vettem, hogy olyan dolgokat viseltem, mint a barátok találkozása ebédre, vagy kapsz egy kávét magammal (szintén megjegyezhető, mint a pamut cukorka!).

A harmadik kedvenc meztelen az egyik legújabb vásárlásom. Észrevetted, hogy szinte minden márka jön a saját verziójával egy “bársony matt” ajak ceruza? Nos, még a drugstore márkák is beléptek. nedves n vad hickory füstölt, és megragadta a figyelmemet egy nap.

Nedves n vad hickory füstölt
Emlékeztet arra, hogy valami Dana Scully viselte … Nem tudom megmondani, hogy az alultól rózsaszín vagy több korall, de határozottan több barna hangot látok a kezemben.

Akárhogy is, amikor leállítja Matte-t, egy szórakoztató 90-es hangulatot kapok, ami engem akarok.

HIRDETÉS

Itt mindhárom árnyalat van együtt:

T – B: Maybelline vivid Mattes in nude Thrill, Colourpop Lippie Stix in Lumiere, and wet n Wild velvet Matte Lip Crayon in Hickory Smoked
Mindhárom rúzsnak csak elég pigmentje van számomra anélkül, hogy úgy érzem magam, mintha teljesen csatlakoznék a sminkemhez.

Ott van – a három kedvenc mezem és hogyan viselek őket! Van ilyen árnyalat? Melyek most a kedvenc meztelen lippies?