The $40 Eye shadow x 9: MAC Amber Times nine palette (center)
Gah!

Miért?

HIRDETÉS

Miért, smink istenek, miért?!

Nem értem … A szemhéjfesték x 9: Mac Amber Times kilenc eyeshadow paletta, a négy $ 40-es évek száma Mac Times kilenc paletta elérhető most az állandó gyűjteményben, és megjelent a szeme a Mac Collection, a Soooooo My Style. On paper, it has everything I typically want in a neutral eyeshadow palette. Van néhány matt barna átmeneti árnyalat; A Sparkle és a csillogás megszórása van, köszönhetően néhány árnyékot fagy és csillogó befejezéssel; and it has not one, but two of my favorite MAC eyeshadows of all time in Cork and Ricepaper.

Plus…IT has A shade CALLED KITTIES!

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Mindez 40 dollárért, amelyet az egész kinézet alapján elloptam, láttam magammal.

Aztán elfordítottam …

Szemhéjfesték X 9: Mac Amber Times kilenc. Legfelső sor a balról: Ne mondd, rizs és kényelmes szürke; középső sor a balról: aromás, kreatív réz és kitties; Alsó sor a balról: Pepper Kérem, parafa és Georgia őszibarack
Itt rippert viselek, ne mondd, parafa, aromás és bors kérem,
Amikor a négy $ 40 Mac Eye Shadow X 9: Times kilenc paletta indult el egy darabig hátul, ez volt a sokkal drágább $ 85 Mac hűvös semleges és meleg semleges 15-Pan paletta.

Amber Times Nine, van egy lila időkben kilenc paletta, a Navy Times kilenc és a Burgundy Times kilenc, de tegnap játszottam Amber.

A serpenyők ezen időpontokban kilenc paletta kisebb, mint a rendszeres teljes méretű Mac eyeshadow edények (a hüvelykujjam mérete, lol!) És tartsa 0,02 uncia port, összehasonlítva 0,05 uncia egy standard $ 10 Pro paletta utántöltő .

Szemhéjfesték x 9: Mac Amber Times Kilenc adta nekem bajt …

This was my first time using one of MAC’s Times Nines, and while I was wishing to achieve neutral shadow nirvana with Amber, I didn’t. Komolyan, mi a leerdése … annyira nehéz voltam a palettával dolgozni.

A kemény csomagolt árnyékok úgy érzik, mint a beton a serpenyőben, és nehéz időm felveszi őket ecsettel vagy ujjaival. Még a sötétebb árnyalatok is, amelyek várhatóan sokkal pigmentáltak, csalódást gyakorolnak. A rétegre és a rétegre és rétegre van szükségem, hogy sokkal többet láthassam őket a fedélemen.

And the colors I know so well and love, like Cork and Ricepaper, are unlike the Cork and Ricepaper I’ve grown to love. Megígérem, hogy itt van, és nehezebb, és sokkal többet igényel a 217-esen, hogy keveredjenek.

A bal oldali színminták (referenciaként NC42): Mac kényelmes szürke, kitties, Georgia őszibarack, rizs és kreatív réz

A balról: Mac Cork, ne mondd, aromás és bors kérem

Elég erőfeszítés után képes vagyok felépíteni a színeket, hogy lássam őket a fedélemen, de sok réteg van. Biztosan odaérhetsz, de akarsz? – ez a kérdés. Tehát számos más fantasztikus Mac árnyékot ott, megéri az árat és az erőfeszítést?

HIRDETÉS

Számomra nem mondanám. Még nem használtam a másik mac times kilenc palettát, és még mindig nagy reményeket kaptam ezeknek, de nem ajánlom ezt az egyiket a 15-es paletták közül, mint a hűvös semleges vagy meleg semleges, vagy a Nordstrom Naturals paletta, annak ellenére, hogy mindannyian sokkal drágábbak voltak.

Ár: $ 40 (a négy $ 40 MAC Times kilenc paletta)
Elérhetőség: Most elérhető az állandó gyűjteményben Mac számlálók, üzletek és online
Smink és Charm Blog Értékelés: C-

A szemhéjfesték x 9: Mac Amber Times kilenc paletta tartalmaz …

Hangulatos szürke – egy hűvös szürke, mattival

Kitties – halvány bronz, fagyos

Georgia őszibarack – piszkos, rózsás rózsaszín egy mattival

Rizspapír – csillogó, őszibarack arany fagy kivitelével

Kreatív réz – egy világos bézs, csillogó befejezéssel

Parafa – egy elnémított aranybarna, szatén befejezéssel

Ne mondd – csillogó barna, csillogó befejezéssel

Aromás – sötétbarna, mattival

Pepper, kérlek – egy szikrázó bronz réz-barna, bársony kivitelben

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen