őrült göndör!
Gyors: Ez a csodálatosan könnyen használható szempillaspirál meghosszabbítja, felemeli és tartja a curl-ot, közel egészen a sztratoszférába. Ez is gyakorlatilag vízálló (még akkor is, ha nem állítólag).

Vándorló fellebbezés csak engem kap, ember. Olyan, mintha egy cam lenne a lelkembe! They know that I normally only have 10 minutes a day to do my makeup, so every nanosecond of that 10 minutes counts, and every moment is so precious and beloved and glamorous to me that I’ve become obnoxiously picky about the products I use. Szó szerint nem sok időm van a nonszensz számára.

Azokban a napokban, amikor három különböző mascarasot csinálnék, hogy egyetlen pillantást tegyenek. Most már egy csőről van szó – egy cső a politikára mindannyian! — and that’s what I’ve found with wander Beauty’s new Mile High Club Mascara ($26).

HIRDETÉS

Figyelembe véve, hogy az IT-kozmetikumok hihetetlenül hős szempillaspirála volt, amit egy percig szeretettem, és az az oka annak, mert egyáltalán nem Finicky. Mint például, csak kihúzhatom a csőből, plopítom, és még jobb eredményeket kapok, hogy a szuperhősökből – könnyebb, mint a légi lift, hosszabb szempillák és sötétebb, gazdagabb pigment dráma.

A szempilláim is teljesebbnek tűnnek, figyelembe véve, hogy a mérföld magas fésű minden olyan szőrzetet, hogy úgy tűnik, hogy sokkal több szempillám van, mint én. Két réteg, és tele vannak és megszáradtak.

Két réteg mérföld magas a felső és alsó szempillákon!

FYI: Ha a tiszta térfogatra való törekvés, akkor talán magas lehet, hogy nem elég az Ön számára. Ez megvastagolva a szempillákat ésszerűen jól, de nem olyan drasztikusan, mint YSL mesterséges csapok vagy Mac extra dimenzióban vízálló.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Az elmúlt néhány héten az esőben szerszámt szereztem az esőben, és bár a mérföld magas nem tekinthető “vízállónak”, soha nem látok semmilyen foltot vagy kenetet.

Ez 26 dollár, amit tudok, egy kicsit drága, de itt van a dolog: ez a szempillaspirál mindent nekem tesz. Már nem “szükségem van” (“Légiquotes”) A $ 24-es szempillaspirál primer a curl tartására és hosszára, majd további 30 $ -os szempillaspirál a kötetre, majd még egy további 16 dolláros termék az alsó szempillákra (igen, nagyon használtam ezt).

Mindezt egy csőből kapom, ami félelmetes!

A gondolataid a Bodenen?

Néhány nappal ezelőtt megkaptam ezt a katalógust a Boden néven. Van egy csomó aranyos ruhák, különösen ruhák, és specialitásmérés is, mint a kisállat. Úgy néz ki, mint a tetőtér és az Ann Taylor, de kissé Edgier.

Kísértem, hogy ezt az aranyos Jersey ruhát egy rúzs nyomtatással kapja meg (tudod, hogy egy aranyos ajaknyomtatásra szopogatás vagyok), de nem tudom, hogy mi a minőség.

HIRDETÉS

Voltál már valaha is? Nagyon kíváncsi vagyok. Hadd tudjam meg, ha a ruhák tartanak!

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen