tegnap volt egy nap sokkal többször is ebben az útban. Mint, Connor és én láttam az első szivárványt (az utazás), és komolyan elvesztettük az átkozott elméket.

Rainbows, ember. Nem számít, milyen korban van, soha nem öregszik.

HIRDETÉS

Tegnap volt az első alkalom, hogy valaha voltam a Honolulu állatkertben. El Hub azonban nőtt fel, és egész idő alatt elment, amikor kis keiki volt, de az első alkalom évtizedek óta is volt.

Nagyon ajánlom az állatkert, ha meglátogatja az Oahu-t kisgyermekekkel vagy kisgyermekekkel! Ideális Waikiki keleti szélén, és ez egy viszonylag kis állatkert, mint a szárazföldi nagyokhoz képest. The grounds are incredible, and the exhibits aren’t so far besides each other that you spend half your time walking between them, so it’s easy for the little ones (and the lazy adults).

There’s also a large playground area in the center of the zoo surrounded by benches underneath a shaded canopy of massive banyon trees, and it’s a terrific spot to listen to the sounds of the zoo, enjoy the peacocks milling about, and take a short break.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Connor és én is elmentem egy szelíd gyerekbarát strandra, amely ideális itt a Waikiki városában, és a kis sellőnknek volt egy robbanás a vízben.

Amikor láttunk egy halak iskoláját, az elméjét láthatóan fújták, amikor rájött, hogy a halak valójában a tengerben élnek.

Tudom! Lol.

Egy másik első számomra ezen az úton: Nos, vártam, amíg itt leszünk, hogy néhány terjedelmes alap piperecikkt kapjunk, így nem kell őket hoznom őket a hordozóról (miután elvesztettem a poggyászomat Milánóba utazáskor Ezelőtt, megfogadtam, hogy soha többé nem ellenőriztem a táskámat) és wow! – Beszélj egész új világról!

Nem kell aggódnia, hogy mindent meg kell illeszteni (nincs elég hely), vagy vigyázzon arra, hogy sok kis palackot vigyázzon, vagy sok kis palack szivárog, megkönnyebbült. megéri Imo.

Úgy érzem, rossz, hogy nem fogok mindent használni az utolsó cseppre … de elhagyom az extrákat rokonokkal. Vagy bármely olyan személy, akit behatolok, amikor a városon kívül vagyunk.

Teljesen megéri az imo-t.

HIRDETÉS

A mai nap utolsó napjainkban van, és most már a strandra vagyunk! Hamarosan találkozunk. Remélem, jó héted van.

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen