lesz egy latte, egy rúzs és egy luscious narancssárga tabby, hogy menjen, kérem!

Valaha álmodtál arról, hogy elmondja ezt a kifejezést nyilvánosan? Tudom, hogy ez egy sokkoló, de van, és annyira örülök, hogy bejelenti, hogy az álom végre valóra válik.

HIRDETÉS

Dun-dun-dun! – Bemutatjuk a Novato Cat Cafe & Cosmeticseket, az új szolgáltatási vállalkozásomat.

I know — kind of a funky title, but it gets straight to the point…which is cats, coffee and cosmetics, three of my favorite things.

This has actually been in the works for two years, and it’s been really hard to keep it under wraps, but the investors finally came through, and we secured the best space. Minden, ami most maradt, az, hogy befejezze az építményt, felveszi az állampolgári Kitties (függőben lévő tabok jóváhagyását, természetesen), és egy tehetséges macska-szerelmes sminkes művészet hoz létre (igen, akkor is elkészítünk!), De ez le van kapcsolva! Az út egy kicsit.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Ha az öbölben élsz, szeretném, ha megállnánk, amikor megnyitjuk. Kávéitalokat szolgálunk fel, a Cat-themed sminket (Hello, Paul & Joe cuteness) értékesítve, és foglalhatod a foglalást, hogy az örökbefogadható Cafe Kitties Kitty faluban, speciális játékterületünkben lógjon.

Egyszerre 15 elfogadható kittettet akarok házozni, de ki tudja? Ha az ötlet elindul, akkor más franchise-t nyithatunk az öbölben, vagy Heck-ben – az Egyesült Államok és a világ minden táján!

Mi található a Downtown Novato által a Trader Joe, és a nagy nyílás június elején lesz.

Most az első két hétre fenntartjuk a foglalásokat. Ha az öbölben tartózkodik, és szeretné, ha az egyik első vendég lesz, hagyjon egy megjegyzést, és kapcsolatba lépek veled, hogy ütemezzen egy dátumot és időt, hogy megfeleljen a kittiesnek.

Lattes és Mochas mindenki számára!

A helyet a térből fogok közzétenni, mint az építkezés előrehaladása, és amikor megkapjuk az elfogadható kitieseket, sorakoznak, itt is a képeket is küldök.

HIRDETÉS

Meowza új kalandokhoz!

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen