Zoya körömlakk Nana-ban ($ 9)
Az én stílusos Nana, akit hívok a Lola, ami Tagalog a “nagymama”, valószínűleg szereti ezt a lakkot, mert ő a vörös és a rózsaszín.

Új $ 9 Zoya Nail Lacquer Nana-ban, és ez része az új Zoya-sziget Fun & Paradise Sun Nyár 2015 gyűjteménye Most elérhető online és bárhol Zoya értékesített.

HIRDETÉS

Nem tűnik frissítőnek?

Igen, mind a smoothie, mind a lakkra utalok.

And speaking of smoothies, I’m still all about ’em, especially for breakfast, and here’s my current favorite at the moment. Ez a Pink Power Smoothie (itt van a recept).

Folyamatosan megpróbálom lassítani a tekercsemet, és kevésbé inni őket, mert nem akarok kiégni magam a rózsaszín smoothie erejére, de nem tudom. Rosszul rabja vagyok.

HIRDETÉS

Ugyanaz a Zoya Nana. Már kétszer viseltem Nana-t ebben a hónapban, ami olyan, mint egy világrekord számomra, lol! Súlyos új körömlakk kényszeres rendellenesség (NNPCD) szenvedek.

Nana is smooth, non-streaky and highly pigmented, so I can get away with one coat if I’m in a rush.

Mindkét idők, amit viseltem, két kabátot alkalmaztam bázis és felső réteg nélkül (olyan lusta), és elkezdtem látni a kis zsetonokat a harmadik vagy a negyedik nap körül.

Ez nagyon jó számomra, tekintettel arra, hogy az én napom nagy részét a mártások megnyitása a Liege és a védőburkolat, SIR lapok.

Zoya Nail Lacquer Nana, 9 $