Csak a fülem áttörtem … alapvető vagyok.
Semmi érdekes. Mindössze átszúrott fülem van, és nem igazán nem volt egy állam. Az anyukám átszúródott, amikor csak egy kicsit csecsemő voltam az egészségügyi létesítményben (ez egy kulturális dolog a filippinók számára). Azt hiszem, egy nap vagy két öreg volt.

Azt tervezem, hogy Connor Claire fülei áttörtek egy ilyen napot, amikor El Hub nem keres, hiszen azt állítja, hogy véglegesen megvédi a csecsemőjét (mint a 30-as években, haha), de valószínűleg nyerte “Még néhány héttel is észrevehető.

HIRDETÉS

Dudes …

Az egyetlen más dolog, amit valaha akartam átszúrni magam, az az orrom. 1993-as fázissal mentem, amikor egy orrgyűrűt kívántam, de nem tartott sokáig.

Ez minden, amit most tudok hinni az ideálisnak. Nem mentem egy áttört gyomorgomb fázissal, mert nem tudom … soha nem volt igazán gyomor, amit akartam megmutatni.

Hmm … Nem igazán tetszik pontosan, hogy ez hangzott, de ez az igazság.

És veled mi van? Milyen piercingekkel rendelkezik?

HIRDETÉS

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

P.S. Te, én, én, én, mint a Gilmore lányok, szerelem. Ez lesz a Pad-Törökország napi visszaszerzése / ünnepe. Elhozom a Peach Bellini-t és a Pecan Pie-t. Nézd meg a csillagok üreges 90 perc alatt.