Láttam egy apró tiarát a másik napon, és a hópehelyre gondoltam. Tabs hosszú ideje volt … Hogyan mondjuk ezt – Kitty Companion? Emlékeztem arra az időre, amikor Tiffanyba vitte, és azt mondta, hogy bármit is szeretne, amit akart, de amikor felvette egy eljegyzési gyűrűt, a lapok nagyon idegesnek tűntek. – Ó, um … – Meowed, “bármi, kivéve a gyűrűt”. Így a hópehely inkább apró tiarát választott.

Tabs was funny about relationships… He wasn’t a player, but at the same time, he never put a ring on it with Snowflake, even though I thought he should, just because she was such a good cat. Odaadó, vicces, gyönyörű, és egy Stellar Kitty modell a saját jogában. Valójában több cica modellező kampányon dolgoztak együtt, ami vezette a pletyka Mags-t, hogy spekuláljanak, hogy házasodnak, de soha nem tették.

HIRDETÉS

Megkérdeztem a füleket róla, és azt mondta, hogy túlságosan megy, hogy egy hagyományos kapcsolatra van kötve, amit úgy gondolom, hogy igazak lehetnek bizonyos mértékig, de azt hiszem, csak attól tartott, hogy csak attól tart, hogy csak a szíve törött.

HIRDETÉS

A hópehely türelmesen várta a füleket néhány évig, mielőtt végül továbblépne. Utoljára hallottam, hogy Skóciában telepedett le a Royal Lineage macskájával. Azt hiszem, herceg vagy herceg vagy valami. Nem vagyok biztos benne, de ő volt egy kastély. Néha látom a képeket a Royal Gossip Mags-ben a tó egészére.

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen