A spontaneous self-portrait from the past… note my uneven eyebrows, ha!
Valamilyen oknál fogva mindig voltam egy félénk szemöldöke. Nincs semmi túlságosan foltos vagy szörnyű róla … de mindig kevésbé jóképű volt, mint a másik. Ez egy kis vázlat volt az enyémnek, és még másokért is bemutatott az én portrékámban és portrékban. Az arc csak úgy tűnt, hogy “valóságosnak” tűnt, kivéve, ha ezeket a szemöldökét megkülönböztetették.

De akkor 2015-ben történt, és úgy éreztem, hogy a szemöldökem nem tudott lépést tartani az Instagram-szintű sminkkel. Megvettem az első pár szemöldök termékeimet, és a legkönnyebb termékeket használtam, azt hittem, el tudtam menni. Az egyetlen szándékom volt, hogy árnyékoljam, hogy a szűz bőr ragyog a vastag szőrszálakon és a szemedbe. Egy ideig, ez egy szép, természetes megjelenés volt, de a hatások teljesen eltűntek a nap végéig.

HIRDETÉS

Ez az, amíg megpróbáltam a Chosungah 22 Dong Gong Minn Brow makert ($ 22 0,33 uncia).

Chosungahról 22

“As the first major professional makeup artist in Korea, Chosungah ushered in the era of K-Beauty. For 25 years, her breakthrough brand has offered products that come with a twist, allowing women all over the world to enjoy makeup as a form of play and self-expression.”

-Sephora

While they’re a little tricky to use at first, the Brow makers give some amazing results that are well worth the learning curve. Ez egy hosszú tartós termék, amelyet minden bizonnyal eltávolítani kell a nap végén.

Chosungah 22 Dong Gong Minn Brow Maker. Úgy néz ki, mint az imádnivaló kiemelők!
Először is, a csomagolás túl aranyos és quirky. Úgy néz ki, mint a pufók kiemelők! Mi többet kérhetné!?

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Chosungah homlokkezelő fekete-barna és szürke-barna

A “kiemelő” sapka csavarja le, hogy felfedje a fél szivacsot, félpálca-kontrasztot, és ahogy látod az arcomtól, akkor az elején kicsit rendetlen lehet.

Íme néhány tipp, hogy eljusson a mennyországban az összes útlezárás nélkül:

Prep a szőrszálakat a szemöldökével a haj növekedésének irányába.

Using the sponge marker tip, fill in the darkest areas first before moving to the edges with shorter strokes.

Indítsa el a szemöldökét erőteljesen, hogy gyorsan elterjessze a folyadékot. Míg a gél nagyon vékony, gyorsan megszárad.