annyira igen!
Még mindig nem vagyok igazán egy rejtő személy, figyelembe véve, hogy minden, ami a rejtegető-y hozzáteszi, mint 1000 év az arcom (komoly!). Ez az a száraz szemkörnyezet, az ember. Tehát, olyan trükkös … De ez a snazzy kis ragaszkodás előnyben van, mint én, úgy érzem, hogy újra beleszeretnék a rejtegetővel.

If their new Boi-ing Hydrating Concealer ($22 for a 0.12-oz. stick) looks familiar to you, well, that’s probably because you might remember a similar product from back in the day called Fakeup. Boi-ing Hydrating is generally the same thing, but in different packaging and a lot more shades (six, to be exact).

HIRDETÉS

Az állandó sorban rendelkezésre álló hat árnyalat közül kettő. Ez a 4-es, a bal oldalon és a jobb oldalon a jobb oldalon.

Az ellátás honlapján:

Ne hagyd, hogy a száraz szemek és a sötét árnyékok lehessenek. A hidratáló rejtegető elrejti a sötét köröket és láthatóan simítja a finom vonalakat. plus with Vitamin E & apple seed extract, this hydra-smoothing formula keeps skin hydrated for 6 hours* with Vitamin E and appleseed extract (Formerly known as fakeup. same shades, same great formula!)
* Instrumentális teszt 10 panelistán.

Puszta lefedettség

Könnyű formula

Természetes felület

100% azt mondta, hogy hidratálja a bőrt **

** A fogyasztói panel-felmérésben megfigyelt eredmények

Ez egy ultra-krémes alatti szemrecerrel, amely a hidratáló által körülvevő “mag” rejtegetővel körülvéve, és teljesen leborítja a sötét területeket anélkül, hogy megrázza vagy hangsúlyozza a ráncok tapasztalatvezetékeit. A szemét közvetlenül a szemed alatt húzza, ujjával vagy ecsettel, majd keresse meg magát, hogy sikoltozik “Milyen mágia ez?” Mert tényleg smink varázslat. Amikor boi-ing hidratálom, nem is tudom megmondani, hogy ott van, és én ez az, amit igazán szeretek róla.

A 3. és 4. számú keveréket viselek, bár valószínűleg el tudtam menni a 3. számmal önmagában, ha extra lusta vagyok.

INGREDIENTS: RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, C12-15 ALKYL BENZOATE, POLYETHYLENE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ETHYLHEXYL PALMITATE, CETEARYL ISONONANOATE, NYLON-12, SILICA, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL,TOCOPHERYL ACETATE, BENZOIC ACID, ETHYLHEXYL MYRISTATE, ETHYLHEXYL STearate, hexyldecanol, butilénglikol, Pyrus malus (alma) Gyümölcskivonat, Brassica Campestris (repcemag) sterolok, BHT, tokoferol. [+/-: CI 19140 (sárga 5, sárga 5 tó), CI 42090 (kék 1 tó), CI 77007 (ultramarines), CI 77163 (Bisuth oxi-klorid), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (vas-oxidok), CI 77891 (titán-dioxid)]. N ° 07306 / a

Én elrendezem, hogy egy por, az úton … Úgy értem, teljesen tudsz, de azt hiszem, elveszíti egy kicsit a könnyedségét, amikor kiegészítő termékkel csomagolja le. Inkább csak viselem magam. Oh, and because I’m unnecessarily high-maintenance, I do a small swipe of No. 3 under each eye, then add a dot of No.4 to get my best shade. Aztán összeolvadok egy ujjal, és négy óránként újra alkalmazom.

I love this stuff so much that I wish there it came in a bigger stick for my face! Haszon, hogy ez megtörténjen!

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

HIRDETÉS

5 out of 5 hearts.

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen