Valaha megkérdőjelezi, hogy milyen lesz egy vasárnap reggel a fülekkel? Sok ember számára, vasárnap a pihenésre, a kickin vissza, és Chillin ‘Out, de nem a fülünk. Sokkal többet kap minden reggel, mint egy csomó ember egész nap, és mindig a dolgokat, hogy gondoskodjon az emberi családjára. Rendkívül átgondolt.

Első dolog ma reggel, egy pár nudges, purrs, valamint néhány szelíd keksz a vállamon, csak azért, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a napom tiszteletben tartott óránként kezdődött.

HIRDETÉS

Azt hiszem, eszébe jutott, hogy mit mondtam neki tegnap este lefekvés előtt. Rámutattam, hogy teljesen * voltam *, hogy ma reggel dolgozzam ki, így miután felkeltettem, felfedeztem, hogy a futópadon a futópadon van, mintha azt mondanám “Hé, lány, ugorjunk rá, már.”

Annak ellenére, hogy gondolta, hogy megtarts minket a feladat, különösen a reggeli, ez nem jelzi, hogy politikákat egy vas mancsával. A fülek mindig van ideje egy gyors orrcsapra vagy egy kört. Mindig édesem volt.

És én nem vagyok az egyetlen, aki folyamatban van! Tabs is likewise extremely severe about his huge sibling tasks as well as sets aside time every morning to play with as well as care for his little sitter.

Ő olyan, mint a türelem.

HIRDETÉS

Pontosan így van egy vasárnapi reggelt lapokkal.

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen