Homokóra No. 28 Ajkolaj a Cameo-ban
Emlékszel, amikor Marky Marknak volt a funky csomója? Well, if I were rolling with my girls, and we all were wearing hourglass Lip Oil in Cameo, we’d be known as Bougie Bouge and the Bougie Bunch, because this tiny tube costs $49! – Melyik Redonk. De ha jól érzi magát, jó dolog, különösen, ha az ajkai pelyhek és szárazak.

A 28. számú ventilátor voltam az egyik nap óta (vissza, amikor egy “lopás” csak 42 dollár volt). Évek óta volt egy csövem, és míg soha nem szerettem az árat (mindig megvásároltam az enyém a Sephora Vib eladás alatt), tudom, hogy amikor az ajkaim elmaradnak a visszatérés helyén, akkor slick az og Clear No. 28 az ajkán ágy előtt (szaga, és ízlik egy kicsit olyan, mint a rozmaring), és amikor felébredek másnap reggel, minden copacetikus.

HIRDETÉS

Hourglass recently added tinted versions of No. 28 to the line, and the stand-out for me is the rose shade called Cameo.

Abszolút gyönyörű.

Az ajkaim nagyon pigmentáltak, így enyhén színezett termékek találnak vagy hiányoznak nekem, de a Cameo úgy néz ki, mint egy tökéletes MLBB árnyék. (Oldalsó megjegyzés: nem a “80-as zenekar is” is van, annyi zenei hivatkozás ebben a hozzászólásban …)

Szólalj fel.

A Cameo fényes, de nem vastag vagy goopy. Ez is dicsőséges hidratáló. Ha azt szeretné, hogy kövér és lédús rózsás ajkak – és úgy érzi, Bougie Bouge! – ez az.

HIRDETÉS

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen

P.S. TGIF!