Tegnap, július 21. volt egy olyan nap, amely infogadiában él. Ahogyan attól tartunk, a harris feud a macska és a fülek végül forraltak. A tegnapi reggel korai, míg a lapok a fordulóit csinálták, és ellenőrizték az összes irodai ajtót és ablakokat, egy gyanús hosszú hajú barna tabby-t azonosított a csúszó üvegajtón keresztül a munkavállalói társalgóban. A tabby a vállalati barbecue felé fordult.

Jóváhagyás nélkül.

HIRDETÉS

It was a gross violation of company policy, and Tabs, as CFO (Chief Feline Officer) of Tabs the cat industries LLC, knew he had to act. Immediately, Tabs poofed up his tail, raised up on his haunches, and proceeded to mewl at the top of his lungs, but Harris was undeterred. A lapokat az ablakon keresztül megdöntötte, Faux-Nem, nem nyalogatta a mancsát és Kitty-t, és megölelte a grillezőt.

Ez a standoff 20 percig folytatódott, amíg végül Harris nem vándorolt, de súlyos problémákat vetett fel a vállalati biztonsággal.

This morning, by executive order, Tabs created the new division of Inconsiderate Varmint Arrest, or D.I.V.A., a new special feline forces squad, and he personally conducted the first patrol himself.

HIRDETÉS

Harris sehol volt, hogy megtalálható, és ez egy jó dolog, mert d.i.v.a. Az ügynökök nagyon képzettek és nagyon veszélyesek.

A lapok kitty Krav Maga szakértője.

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen