karaoke idő!
“A Summertime StarRrrrrr !!!”

Megpróbálom, hogy ne énekeljen Madonna szerencsésnek, ha úgy gondolja, hogy a készlet nevét hiszed, mert biztos vagyok benne, hogy Heck nem tudja megtenni.

HIRDETÉS

Mega-influencer as well as glamazon YouTuber Patrick Starrr is back with one more collab with MAC, summertime Starrr, as well as it’s all about warm shades as well as peppy packaging.

A nyári kollekció tartalmaz egy szettet, amely szemét, fényeseket, valamint egy bronzót tartalmaz; as well as a separate shimmery deal with powder, as well as they’re up on the MAC website right now.

NC42-es színminták
A Summertime StarRr teljes foglalkozik (49,50 $)

Én loooooooove nekem egy nyári eyeshadow quad! Gimme, Gimme!Mindezek a tantalizáló, towasty arany, valamint az őszibarack … alapvetően szeretem bármilyen típusú, valamint minden árnyalat, amely jól megy egy tan. Váratlanul, Patrick új quadja valóban melegebb, mint a szokásos, a nyári gyűjteményhez.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Annyira vicces!

Heck, a piros, valamint a narancssárga undertones, ez majdnem esik. (Gondolom a Metropolitan bomlás meztelen hőt.) Teljesen hozza a drámát, ha a szemed minden szemét szeretné.

Ez egy kicsit bam! Az életemre most, de az árnyékok elég jól keverednek, és nem irritálják a szememet egy iota (ami olyan, ami velem történik, amikor sajnos az újabb Mac paletták közül néhányat használok). Plusz, a kopás ideje őrült jó! 10 órát kapok 10 órával az alatta lévő primerrel.

Mac Summertime Starrrr Set ($ 49.50)
A készlet hasonlóképpen két gnarly meztelen, átlátszatlan lipglosses – egy halvány őszibarack nevű divatos punch, valamint egy semleges rózsaszín, nevezett krém pite. A rekordhoz egyáltalán nem puszta. They’re almost like glossy pigmented liquid lipsticks, as well as they likewise have mega lasting power, as well as I can still feel them on my lips after I eat something. * Smacks ajkak *

Nem várhatom, hogy a füstös szemekkel viseljen!

És az utolsó termék a készletben, a forró, valamint a nehéz bronzpor, az A-OK a könyvemben.A porbitek finoman őröltek, és a szín nem túl narancssárga. Nem is szikrázó. Teljesen megkapja a feladatot.

4 5 szívből.

Arca por (opálos) forró, valamint nehéz ($ 34)

Sooo, Technikailag azt hiszem, ez a csillogó Golden Tan egy olyan dolgot kell jelentene porral, így mindent kihasználhat, ha azt szeretné, hogy azt akarja, de azt fogja feltételezni, hogy ez elsősorban a kiemelőnek kell lennie, mivel Mi lenne az befolyásoló kollaba vakító kiemelő nélkül? Válasz: Egy nem hozott travesty.

Face Powder (Opalescent) in hot as well as Heavy, $34
Summer Starrr
I like it…as long as I only utilize it with a light touch. If I go in as well hot like Maverick from top Gun, the frost is all “HEY, fine LINES, CAN I get A WHAT-WHAT!?”

And you understand I’m not about that life.

HIRDETÉS

3 5 szívből.

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen