Új Mac DazzleGlass árnyalatok
Pár napot visszaadok egy új Mac Dazzleglass lipglosses képét, amelyeket a múlt hónapban a Mac hosszú távú vonalához adtak hozzá, valamint nem vártam, hogy az erőteljes húzza a dazlleglass csillogást, mivel kérésekkel megmagyaráztam Számomra felsorolom a nevüket.

Szóval itt megy …

HIRDETÉS

A tetejéről: további erősítők, mint a vénusz, csecsemő szikrák, cukorrimmed, moly, láng, rongyok, gazdagság, pénz méz, mosoly, mint a steppin
A program, mint a rózsaszín, őszibarack, valamint korallok, lol! Hasonlóképpen vannak Edgier színek is, mint egy kék (üstökös kék), néhány lila (funtabulous, dátum éjszaka, valamint a fiatal fiúk őrültek), fehér árnyalat (öröm elv), egy réz (gazdag gyors) is piros (szerelmi riasztás).

Ha olyan, mint a riasztás, valamint a Cukorrúziós megjelenés ismerős, akkor azóta is megjelentek a korábbi Mac le elindításában.

Az újak olyanok, mint amilyenek szem előtt tartom őket (err, a többiek). Ők további csillogó, valamint fényes, ragyogó, nagyobb, mint a ragyogás, mint egy Mac Lipglass, de egyáltalán nem kavarognak, ami nagyszerű, így nagyon kényelmesek, bár nagyon ragadós, as well as there’s no method in hell you can prevent getting your high pony stuck in your gloss when you wear them.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Ez csak nem történik meg!

De a flip oldalán négy órát tartanak.

Pénz méz (felső), valamint rongyok a gazdagsághoz (alsó)

Baba szikrák (felső), valamint a cukorrimmed (alsó)
Steppin ‘out (felső), valamint mosoly (alsó)
Mint a Venus (felső), valamint további ampíves (alsó)
A dazzleglasses-i dolog az, hogy valóban meg kell látnod őket személyesen, és megkapja az ajkát, hogy teljes mértékben értékeljük a szépségüket, mert … mindannyian milyen típusúak a képeken. Not sure why, however their sparkly impact gets lost for some reason… They’re much cooler IRL!

By the way, van egy rózsaszín árnyalat ebben az új kötegenként, amely további erősítői, amely egy holt-csengő egy epikus, szikrázó, hosszú szinten megszűnt rózsaszín glosszimer Chanel körülbelül egy évtizede vissza az asztrálnak.

HIRDETÉS

Ha szem előtt tartod, hogy árnyékban, akkor 1) átkozott, lány! Te egy hardcore Chanel Fiend! Amellett, hogy 2) a legvalószínűbb, mint a kiegészítő ampok a bitekhez.

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen