Tabs is traveling internationally this week (Toyko readers, you might catch a peek of him because he’s in Japan for a street style special for Vogue), but that doesn’t imply team Tabs the cat LLC gets to sit a babérjaikon. Mielőtt elment volna, a lapok feladatot tettek, és Connor-t találtak neki egy új asszisztens / protege, és mert ő mindent a helyi gazdaság előmozdításáról, kifejezetten helyi bérletet kért.

Hihetetlenül elfoglaltuk a regionális tehetségeket, és eddig az első futó ez a gyönyörű tabby (nem olyan szép, mint a fül, természetesen), Harris nevű, aki az utcán él.

HIRDETÉS

A Big Yearn Tree informális interjút terveztem, és Harris gyorsan megérkezett.

Átfogó tapasztalattal rendelkezik a pozíció számos lényeges területén, beleértve a pózol, a pózol, a hüvelykuvasumokat és a megjelenő véletlenül elviselhetetlen. Ő is gyermekfelügyeleti tapasztalattal is rendelkezik, ami számomra jelentős plusz.

Természetesen a Tabs a végső, és ismeri őt, valószínűleg visszatér az utazásából, és úgy dönt, hogy megtartja a jelenlegi csapatot, mint ez, mert fickó, mint ilyesmi, de legalább részmunkaidőset fogok nyomni HELP HARRIS.

HIRDETÉS

Azt hiszem, fantasztikus lenne a cégünknek! Mit gondolsz?

Az egyetlen! – világhírű elismert Kitty Supermodel lapok a macska
A barátságos környéke Charmfüggő (ek),

Karen, Tabs és Connor (és talán Harris)