Kedves Tabby-t írták a lapok, a macska, általában a “világ nagyon első plusz méretű kitty supermodel”. established in mid 2012, it has rapidly ended up being the most prominent feline guidance column on earth — understood for its fresh, feline point of view on lifestyle, fashion as well as style problems affecting cats as well as humans.

Egy macska csodák, ha meg kell felelnie

“Tsup Tabby,

Up ‘A NYC kerek telefonon hívják a DJ karcolásait, de az igazi neve Dorian Gray. A csapatom, valamint én csak áthelyeztem a városból egy kisvárosba, és nehéz időn belül összekapcsolódni a helyiekkel. A macskák közül egyik sem fogja megérteni a stílusomat, és olyan, mint amilyennek, valamint whatnot.

HIRDETÉS

A macskák itt sokkal inkább preppy, és talán egy kicsit kicsit ott vagyok, de úgy gondolom, hogy módosítanám a stílusomat, hogy formáljam? Tiszteletben tartom véleményét, Tabby.

Helyezze fel a helyet

Légy önmagad

Kedves a helyszínen: A divat varázsa az egyéniség. Kérjük, ne módosítsa a stílusodat, hogy valaki más legyen. A világ fárasztó helyszín lenne, ha nem volt stílus lázadók, valamint olyan macskák, akiknek különálló szempontjai vannak, mint magad, tartsd meg, amit csinálsz.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Javasolhatom, hogy indítsa el a stílus blogot, hogy áthidalja a megosztást, valamint olyan helyet hoz létre, ahol különböző stílusokat ünnepelnek? Lehet, hogy más macskákat fogyaszthat az Ön területén kifejezve.

Nincs “i” a csapatban

Kedves Tabby,

A Boris nevű férfival kapcsolatban sokan Kitty modellezési feladatot foglalok el, mivel csodálatos videokamera kémia van, de a jelenetek mögött, amit nem szeretünk egymást.

Őszintén szólva, nem értem pontosan, hogy mennyi ideig tarthatom, de a fizetés valóban jó. Alapvetően, ha felfedezhetném egy módszert, hogy megszüntessem a bórokat, valamint a csere felvételét, a dolgok nagyszerűek lennének, de pontosan, hogy hogyan kell ezt csinálnom?

– Bye Boris

Ez a munkáról szól

Kedves Bye: Nos, nem. Nem szeretem, hogy megtörjem neked, de ebben az iparágban pontosan meg kell találnod, hogyan kell másokkal dolgozni. Arról van szó, hogy szakértője van a munkához, és akkor is felfedezheti azt, hogy most már nem húzza meg azt a diva sh * t-t, mint egy közép-Tier Kitty modellt. when you’ve been on the cover of five or six magazines, then perhaps you might be the diva, however for now you have to discover exactly how to play the game. Szopni.

Aranyos macska keresi a toborzási tanácsot

Kedves Tabby,

Sikertelenül próbáltam bíróság elé egy fiatal nőt a közösségemben, mivel nagyszerű szakács, és biztosítja a legjobb masszázsokat. Nagyon nagyon hasonlítok rá, hogy az új asszisztensem legyen.

Néhányszor követtük el véletlenül (egyszer kaptam Sashimi-t, meg kellett halnia), de most már elkötelezett vagyok. Próbáltam virágokat, de nem működtek. Mit tehetek, hogy lezárja az üzletet?

Bíróság

Bájos, biztos vagyok benne

Kedves Holding Court: Meg kell viselnie, és sokkal több, mint a virágok, bár ez egy nagyszerű kezdet. Minden alkalommal, amikor meglátod, azt akarom, hogy a legjobb viselkedésed legyen. easily provide her purrs, as well as truly throw your weight into your kitty hugs, since they can tell when you’re half-@ssing it. Legyen sok figyelmes, éber, szerető én.

És vigye el az ajándékokat is. Az egerek nagyszerűek, mint a madarak.

Nő csodái, ha van ilyen dolog, mint sok macska tetoválás

Kedves Tabby,

Csak az első macska tetoválásom, valamint tetszik! Ez a macska foxy barna rajza.

Igazán igazán tetszik, hogy kiderült, hogy kiderült, és már tervezem a következő macska tetoválásomat, de a jó barátaim úgy vélem, hogy nem tudok semmilyen típusú. Úgy vélik, hogy ez lehet egy kedves elrettentő.

Mit gondolsz? Pontosan milyen sok macska tetoválás van sokan?

-Tonok tabbies

Néha kevésbé sokkal több nyilatkozatot tesz

Kedves tonna TABBIES: Tipikusan, amikor a kiegészítőkre vonatkozik, úgy vélem, hogy sokkal inkább inkább, de amikor a macska tetoválásra vonatkozik, úgy vélem, hogy egy személy hatalmas nyilatkozat. Sokkal több választási lehetőséget kínál más tartozékok viselésére.

Javaslatom: Paws egy ideig. Ne rohanjon. Csak hosszú ideig higgyünk rá.

Macska aggodalomra ad okot a modellező portfóliójával kapcsolatban

Kedves Tabby,

Megpróbálom kiválasztani, hogy mit kell viselni néhány cica modellező glamour lövéshez a portfólióhoz. Melyik tetszik jobban – Androgynous divatos vagy ugratás, valamint édes?

-Gamor-puss

A bemutató minden

Kedves Glamour-Puss: Ez könnyű! Mindkét. Megmutatja a tartományodat, és látom, hogy sok potenciállal rendelkezik.

HIRDETÉS

Legjobb szerencsét. Ha bármilyen típusú segítséget igényel az üzletben, lépjen kapcsolatba. lépjen kapcsolatba az emberekkel, hiszen én is saját magamKitty modellező ügynökség.

Maradjon mesés,

Lapok