szép és új számomra

Unlike my Unsung Heroes series, which features permanent collection products I’ve known and loved a long time, the Neat and new to Me series showcases permanent collection products that slipped under my radar for a while, but then I discovered them! – És most azt hiszem, hogy tiszta és új nekem.

A NARS ALHAMBRA EYESHADOW DUO-t a múlt hétvégén viseltem a szülési farmer vásárlásához, és tudod, mi? Tudod, hogy az eyeshadow valami olyan ideális, amikor farmert vásárolsz (ami általában eléggé traumatikus, mint az a terhesség hatodik hónapjában, és rendkívül hatalmas, és egy öltözőben van a legrosszabb green lighting known to womankind, and you look in the mirror and think, “Dayum! A szemem smink jól néz ki …

Köszönöm, Nars Alhambra.

HIRDETÉS

Lehet, hogy egy nő jól érzi magát az aranyban, még akkor is, ha beteg, zöldes világításban van.

A meleg tónusú por árnyéka egyik oldalán fémes rózsás aranyat él; A másikon egy arany pezsgő.

Lehet, hogy kicsit ijesztő és fagyosnak tűnnek az alábbi swatch-ben, de a bizalom! — they aren’t that shiny or brash on lids once they’ve been blended (which is easy to do because they’re both also exceptionally soft).

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Mint egy szuperhős szatén, a cél ragyog, de körülbelül hat fokkal távol van a “Discoteque” -tól, így meg tudod mondani a finom vonalakat hidegnek. Alhambra megkapta ezt.

Még mindig csinálom a sminket egy 15 perces időzítővel gyakran, hogy a feladaton maradjon (mint a színezett hidratáló, elpirul és meztelen lipgloss napok), és Alhambra nagyszerűen dolgozik ebben az időben. Egyetlen árnyalatú réteget fogok találni a duóból a fedélzeten, egy lapos szemhéjfestékkefével (mindkettő nagyon pigmentált és egész nap a primer tetején), vagy gyakran összeolvadok őket együtt. Aztán söpörök egy matt barna a gyűrődésben (általában Mac Cork vagy Nars Blondie) a definícióhoz, majd Sloosh / keverjük össze mindent egy kúpos keverési kefével együtt. Aztán szorongatom a felső lash vonalat, és befejezem a szempillaspirálot.

Poof! Tizenöt perc, és készen állok arra, hogy kezeljem azokat a szörnyű öltözőfényeket. (Komolyan, mi ad? Miért vannak olyan rossz?)

By the way, a Nars Foundation Shade Stromboli, amely egy közepes az olajbogyó alatti, így nekem, az Alhambra sokkal több fedél árnyék, mint valami, amit használnék, mint egy belső sarok. Ha könnyebb vagy, akkor képesnek kell lennie arra, hogy a pezsgős aranyat, mint egy meghatározó gyűrődési színt, többek között.

Az Alhambra a Nars állandó vonalán lóg, és ez $ 25 a Pro paletta utántöltőhöz ezen bejegyzésben látható; A duó kompakt tokdal és tükörrel 35 dollár.

HIRDETÉS

Az Alhambra most NARS butikokban, számlálókon és online megtalálható.

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen