Becca Eye Lights paletta a szemem és a Nars Vibeke rúzs
Már mondtam, és újra mondom újra – nem vagyok hó.

Úgy értem, szeretem lógni a tűzbe a tűzben egy pohár vörösborral a medveszkés szőnyegen a snowboardozás után … egy nap után visszamegy a kabinba a lejtőkön, van néhány forró kakaó és snack. Ez hűvös, igaz? and then, like, your skin looks all glowy, like you’re wearing the BECCA Après Ski glow Collection face palette ($45), because you’ve been exerting yourself on the slopes.

HIRDETÉS

Készen áll a ragyogásra?
A tetején: Rose Quartz, jégecske, téli szezon bogyó, blushed réz, opál, bronz bondi
Becca Persze tudja, hogyan kell kezelni a zökkenőmentes integrációt, ya tudja? Amikor hordom a termékeiket, nem tudom megmondani, hol kezdődik a bronzom és a blushom megkezdődik, és ez is a kiemelői. Termékeik egymásba olvadnak, anélkül, hogy súlyos vonalakat hagynának. A csillogó bőrerősítők lényegében keverednek, mintha egy tortát fagyasztanád.

Adja meg a Becca Après Ski Glow Face palettát 2017-ben.

Bronzed Bondi Bronzer és téli szezon Perry elpirult az arcomon, és opál a felső arccsonton és az orrom hídján. Az ajkak Nars Linda rúzs.
Après sí jön egy Bronzerrel, két elpirul és három kiemelővel, és szeretem meleg és pirítós aranybarna bronz bondi-vel, amelyet az arcomon és az arcom szélén. Then, I buff a bit of Blushed Copper or winter season Berry blush on the apples of my cheeks before blending one of the highlighters on top.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Az egyszerű és könnyű ragyogás a Becca kiemelkedő palettáinak varázsa.

Après ski!
Vegyes érzésem van a fagyos fehér kiemelőnek, a jégcsapnak. Ez egyfajta funky, és tipikusan irányítom a dolgokat, mint azt, de ez a furcsa fantasztikus kék vaku, amit egyszerre látsz, és szeretem a furcsa sh * t-t!

Megtartom a szemem belső sarkában, és nem igazán söpöröm az arcom nagy swaths felett, mert úgy érzem magam, mintha túl sok lenne. De ha halvány hercegnő, ooh, lány! – Ez a kék őrült hűvösnek tűnhet.

A jégcsap az egyik új árnyalatú, egyébként, ahogy a téli szezon bogyó elpirul. Az összes többi szín újra elősegíti.

FYI, ha már van a Becca Chrissy paletta tavaly nyáron, ez hasonló hozzá.

The Après Ski glow face palette is $45, limited edition and available now at Sephora and Ulta.

HIRDETÉS

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen

P.S. TGIF! Őszintén szólva, hol ment ez a hét?