, és boldogabb időkben

Mi volt, hogy ezt tegyem nekem!? Miért gondolkodtam valaha, hogy a frufru jó ötlet lenne? Soha, soha többé végeztem ezt. (Oldalsó megjegyzés: Ha volt egy dime, amikor azt mondtam, hogy ebben a folyamat során gazdag nő lol!)

Mi a fene!? A lábam haját, a hajat a nagy lábujjamon, a bajuszom, még az állaim is – miért nő a haj olyan gyorsan, bárhol máshol, kivéve, hogy hol akarom, hogy hol akarom nőni?

Fektetnem kell egy olyan cégbe, amely a Bobby Pins-t teszi, látom, hogy hogyan tartom meg, hogyan tartom meg az egész Bobby PIN-ot az üzleti életben. A Bobby Pins-t elhagyok az ébren! I find them in the shower, the corners, the kitchen counter, my nightstand, and I may or may not have found a bunch around my feet in HIIT class at the gym.
Én is lehet, hogy nem is komolyan fontolóra veszik, hogy felveszi az egyiket, és használja, hogy visszaállítsam a frufru.

Ez a freakin ‘cowlick! Milyen sok doboz hihetetlenül extra hold Hairspray lesz ez?

Ha megteremtem ezt a cray-cray pár hamis szempillát, akkor elvonja az embereket, hogy ellenőrizze a cowlick-t. Igen, ez tökéletesen logikusnak tűnik …

Te jó ég. Csak öt napig nőttem ki ezeket a frufru, de úgy érzi, mint öt év.

Úgy érzem, mint egy shaggy juh kutya …

Elkezdek érezni, hogy személyesen haragudj a baba szőrszálaim, mert teljesen megtagadják, hogy hallgass rám. DURVA.

Mit kell tennem ma, hogy megkapjam ezeket az arcomból? fonott őket? csavarja őket? Slick őket vissza? viseljen fejpántot? Egy kalap? F * ck. Talán csak azt fogom viselni, hogy viszkető kék parókát kaptam a pártvárosból, figyelembe véve, hogy ez sokkal könnyebb lenne, mint a bangok gondozása.

Soha nem vagyok, valaha, valaha is megteszem a frufru.

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen