Tom Ford krém színe a szemek kaviárban + a BFF fekete ceruza bélés + két réteg szempillaspirál = legegyszerűbb füstös szem valaha
Tom Ford lenyűgöző fegyveres kaviár krém árnyéka sok dolog: tartós, egyszerű keverés, valamint általában bármi, amit valaha is kívánt a legegyszerűbb füstös szeméhez (csak adjunk hozzá fekete bélést, valamint a szempillaspirálot), de az is, miért A szívemben különleges helyet foglal el.

Különleges számomra, mivel ez az, amit használtam, amikor Connor először kijelentette a “Eye” szót.

HIRDETÉS

Backstory: she already understands a few of the words for body parts, so if I state “Show mom your ears,” she’ll point to her ears. Még csak nem írta ki a szavakat, de a múlt héten azonban, amikor kaviárt használtam a fedélzeten egy rakomány fekete ceruzával a lash vonalakon (a szemem kicsit figyelemre méltó volt azon a napon, ami pontosan így van Péntek délután!), Változtam a pelenkáját, és beszéltem vele, amikor Connor rám nézett, és hangsúlyosan azt mondta: “Eye! Szem! Szem!”

Uh … rámutatott a sminkre! Majdnem felkészültem arra, hogy megkérdezzem Tomnak, hogy legyen a keresztapja, haha!

Tom Ford Caviar, Cargo szemceruza, Mac további méretű vízálló szempillaspirálban. Egy kis bronzomban (homokóra sugárzó bronzlámpán) dobtam a gyűrődésben, hogy lágyítsa a széleket, de ez teljesen opcionális.

A kaviárkrém árnyékát a hosszú távú vonalban 46 dollárért kínálják. Ez egy hűvös, szürke, trükkös csillogó, a bit kék, ezüst foltok mikroszlitter. Néhány szögben szinte olyan, mint egy kék-szürke, amely hihetetlen a hagyományos füstös szemek, fekete béléssel a vízen, valamint a lash vonalak, de csak valóban pop általában sötét blues vagy haditengerészet, zafír – általában bármilyen típusú sötétkék bélés.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Ha mindannyian gazdag, sötétkék bélésről van szó, próbáld ki az egyik kaviárral, valamint az elméd fúvása!

Finoman fényes

HIRDETÉS

Ó! – kaviárszintű sziklák semleges vagy meleg tónusú meztelen rózsaszín ajkakkal. Ezt használom, amit az új Mac Nicki Minaj-ból hívnak. tetszik.

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen