Most már van még egy oka, hogy lássa Ulta!
Várj – tartsd fel! Most még van még egy okom, hogy kitöltsem az Ulta kosáromat, mivel most Briogeo hajtermékeket hoznak Ulta-ban.

Yessss!

HIRDETÉS

A couple of their products are quite well known, like their Be Gentle, Be Kind Avocado + Kiwi Mega wetness Superfood Masks as well as Don’t Despair, Repair! Mélykondicionáló maszkok. Mindkettő megnyerte a fellebbezést a szépség, valamint az olvasó opcionális díjazás 2020-ban.

Légy gyengéd, kedves avokádó + kiwi mega wetness SuperFood maszk spenót, chia magvak, valamint kakaó magválka zárolni a nedvességet.
De a márka a legvalószínűbb a legkiválóbb, hogy a hajápolási termékeiket göndör, hullámos, valamint texturált hajukra tekintjük; Ne feledje, hogy termékei vannak mindenféle hajra.

Úgy gondolják, hogy egy “tiszta vonal” (Air Quotes, mivel valóban nem szabványosított jelentése, hogy milyen “tiszta” jelentése a szépségiparban), mivel minden vegán, kegyetlen szabad, gluténmentes, valamint Elhagyják a szulfátokat, a szilikonokat, a parabéneket, a mesterséges színezékeket, a DEA-t, valamint a ftalátokat. Az jó. Instead, they integrate what they phone call the NOVA complex, which is a proprietary blend of natural oils, vitamins as well as antioxidants.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

The founder, Nancy Twine, utilized to work in finance, as well as she started the business after tragically losing her mom in a cars and truck accident.

“That profound loss altered my world, as well as likewise influenced me to begin a soul-searching journey to discover new meaning as well as function in my own life as well as produce a meaningful career rooted in inspiration. Ez az út rámutatott arra, hogy újracsatlakoztasson nekem a legtöbb örömet, valamint a boldogságot, amikor az anyámmal töltöttem az anyámmal, amikor fiatal voltam, a saját szépségápolási kezelésünket a mi házunk konyhájában (amit az anyjából felfedeztem) növekvő vidéki nyugati Virginia). ”

– Nancy Swine, Teremtő, valamint Briogeo vezérigazgatója (a hivatalos Briogeo PR-től)

Kiváló hírnévnek örvendenek a termékeik számára a hullámos, valamint a göndör gals, valamint a nem kétségbeesett javítási munkák mélykondicionáló maszkjait is. Ez gazdag, mégis könnyű, valamint hidratálja a rendkívül száraz végemet anélkül, hogy mérlegelném.

Száraz, törékeny, színezett vagy túlzottan feldolgozott haj, a kétségbeesés, javítás! Deep Conditioning Mask has rosehip oil, B-vitamins as well as algae extract to bring back wetness as well as hydration to thirsty hair.
Hasonlóképpen stoked, hogy ezeket a néhány dolgot megpróbálja …

Légy gyengéd, kedves avokádó + kiwi mega wetness SuperFood maszk ($ 36): az öko-barát smoothies által befolyásolt, ez a mélykondicionáló maszk antioxidáns Kiwi (ismert magas szintje a C-vitamin), a spenótkivonatok, valamint a gazdag avokádóolaj, Amellett, hogy minden hajtípust gyártanak.

Curl karisma rizs amino + avokádó sampon (24 $): egy hidratáló sampon, amely tisztítja a göndör hajat a sztrippelés nélkül. contains shea butter as well as avocado oil to improve softness without weighing hair down.

Curl Charisma Rice amino + Curl definiálja a kondicionálót (24 $): egy hidratáló kondicionáló, amely rizs aminosavakkal van ellátva, hogy lezárja a hajszíneket, és zárja ki a Frizz-okozati nedvességet, valamint az erjesztett paradicsomot, hogy motiválja az egyenletes fürtök képződését.

Curl Charimsa rizs amino-elhagyás-meghatározó krém ($ 20): egy hidratáló, valamint a de-gratizing szabadság fény, sokoldalú tartás.

Ismered a Briogeót? Ha te vagy, meg kell értened, hogy pontosan megértsem, hogyan érzed magad a termékeikről!

HIRDETÉS

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen

P.S. TGIF!