Tényleg vagy valaki, akit tudsz, utazzon egy motorkerékpárral? Van egy számom biker babe jó barátok – mint a törvényes motorkerékpár lovagló csibék saját hogs, sisakok, sisakok, valamint más aboutlemezek -, valamint azok, ezek együtt a 89 dolláros csupasz csapdák Harly közepén, a legvalószínűbbek Valaha eljutok a motorkerékpározáshoz.

GIRL, I do not belong on a high-speed two-wheeled motorized vehicle (or a two-wheeled vehicle moving at any type of speed, really). Én is lassú vagyok, én is ideges vagyok, és van egy ősi teknős reflexei, így nincs olyan módszer, hogy a helyzet a szívességemben játszik.

HIRDETÉS

Tehát nem csinálok motorkerékpárokat … de biker csizmát csinálok, és szeretem ezt a pártot, mivel úgy néz ki, mint olvadt csokoládé …

Yum!

Csak a borjú közepére ütköznek, így ha a rövid oldalán van, mint Moi, akkor purr-fect. Nem olyan magas, nem olyan rövid.

Szeretném, ha hamarabb találtam csupasz csapdákat, mivel mennyei érzi magát a lábamon. Közvetlenül a dobozból viselhetem őket anélkül, hogy meg kellett volna szakítani őket.

HIRDETÉS

Ezek a hegekek úgy tűnik, hogy az online naplemente felé kerültek … Tehát, ha el akarsz vinni őket lovagolni, menj át a regionális DSW vagy Macy’s.

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen