Kedves napló,

A születésnapom eljött (10-ISH kedden), különösen nagylelkűnek éreztem magam, és megosztom a szeretetet, döntöttem arról, hogy mindkét asszisztensem néhány napot adtam a jó viselkedésért.

HIRDETÉS

A motívumaim azonban nem voltak teljesen önzetlenek. Az igazság az, hogy tényleg használhatnám magamnak.

I know that my public identity is one of a jet-setting tabby who goes from party to party, hanging out with Bono one night and RyGos the next, but let’s be real. Ez teljesen igaz, de gyakran csak akarom, és tudod, hogy mit mondanak – egy macska otthona a kastélya.

Szóval elküldtem az embereimet Nola-nak, miközben itt ünnepelem a 10-et, de nem fogok teljesen egyedül repülni. Végtére is, nincs macska egy sziget. Kedvenc Petsitterem is itt lesz, hogy megrázza rám, és az egyik feladata a távvezérlők fogja működni, hogy felzárkózhatok a Thrones játékon.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Ha természetesen nem fogom napozni.

Ó, nem várhatok, hogy aludjak. Azok a korai kitty modellezési hívási idők gyilkosok! Nincsenek nagy születésnapi fújatok ebben az évben. Minden, amit akarok, néhány nap pihenni, tükrözni és feltölteni.

De napló, ismersz engem. Hosszú ideig nem tudok ülni a seggemen (jól …). Azt is tervezem, hogy leltárt a szekrényem. Az utcákon felnőttek, megtanultam az esős nap megtakarításának értékét, és van valami megnyugtató, hogy pontosan tudja, hogy mennyi étel van a kamrámban.

Valószínűleg egy edzésben vagy két edzésben fogok összenyomni, és a Golden State Warriors Stephen curryjével foglalkozom. He works on improving his agility for basketball, and I work on my agility for birding and kitty modeling.

Azt hiszem, ez lesz egy pihentető, teljesítő születésnapi hét, és nagyon várom.

HIRDETÉS

Hamarosan felzárkózik veled.

Szeretet,

Lapok