Minden fellebbezés hívása? A rajongók és az akadémia?Lelkék!

Voltál már egy nagy egyezményt vagy szemináriumot, ahol felfedeztél egy csomó hasznos dolgot? (Photoshop World? Las Vegas-ban volt nekem. Rendkívül javasolta, ha digitális fotózásra van szüksége.) Ha a szépséghez verekedsz, ahogy azt hiszem, a legvalószínűbb, hogy (* Ahem *, mint MOI) A naptár március 21-23-áért, mivel a smink show, amely minden évben különböző amerikai városokban helyet foglal el, egy új, háromnapos fellebbezési pro / peep / szerető (mindenki számára elérhető, de a jegyek ára drága) Az úgynevezett i, artist – a smink megjelenítése fórum.

HIRDETÉS

Lehet, hogy felemeli a sminkes művészeti készségeit, felfedezni a fellebbezést, valamint a marketinget, valamint a fényképezést. Természetesen természetesen hálózat, kielégítheti másokkal fellebbező szerelmeseit, valamint az embereket, akik a biz.

Minden nap különböző témákra összpontosít, mint a művészeti oldal, a fotózás vagy a márkaépítés, valamint az osztályok a fellebbviteli szakemberek által tanítják.

(Megvizsgálhatja a teljes rutint az összes osztályleírással.)

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

A hely korlátozott, tehát ha érdekel, és itt leszel az öbölben, jegyeket kaphatsz, és sokkal több DEETS-t kaphat a honlapon.

FYI, the tickets are expensive (the early-bird cost for someday is $650!), however that likewise includes gain access to to The makeup show makeup shop on March 24-25, where there are other workshops as well as a significant display hall, as well as you can get discount rates on appeal products from comprise For Ever, NYX, Viseart as well as more.

HIRDETÉS

Annyira hallottam a smink-showról az évek során, és még soha nem voltam egy korábban, de ez lehet az év. Úgy tűnik, hogy ostoba lenne, hogy ne menjek egy évig, amikor az öbölben van.

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen